[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Agi, ja napisao. Jebiga, zbrzeljano je malo, fali puno toga, ali ok:
    http://vukajlija.com/konzervativni-ljudi/713313

2. Brate a sto si ovde linkovao defku?

3. Zato sto je zakljucana ona pozzz

4. To bi bilo to za večeras. Ko prvi do 8h napiše definiciju za grupu Amantino, neka ostavi link i biće punopravan učesnik. Glasanje od sutra prepodne.

5. Ja ću svoj glas ostaviti oko 1 čas po srednjevropskom vremenu (GTM+1)

6. Верујем да могу до самог краја. Зато желим да напоменем да сам почео да практикујем јогу ради достизања посебног стања свести потребног за подражавање Жајка, јер верујем да чувате тај ултимативни изазов за сами крај.

Морам да додам и то да немам појма за кога ћу да гласам у групи 3.

7. BREATE JEL IMA TEMA ZA GLASANJE?

8. MISLIM JEL POČELO TO?

9. Биће сутра (данас) цео дан.

10. HA, SAĆU ZOVEM AGILNOG NA MOB DA OTVRORI TEMU ZA GLASANJE, ODMA NEĆU DA ČEKAM NIŠTA.

11. иди се ушушкати сада, медени

12. PAMETNO. :* BRAT NJEGOVOGA ČUPAVCA U SAKOU

13. Daj nek se glasa. Sad idem, a onda ovi što ću glasati za njih neće videti i onda oni neće glasati za mene.

14. Možda će za tebe glasati neko ko nije učestvovao u takmičenju, a ne glasa za NJIH i onda si na dobitku.

15. Napiši dokle traje glasanje brt

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.