[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Pakle, jednostavno me nikada ne bi mogao ubediti da si Džoni sa tom definicijom, pa i da mi se sada definicija pojavi u najnovijim, a da je nikada pre nisam čitao. Shvati. Jedino naslov, možda, ali već druga rečenica otkriva da nije Džoni.

Drugi krug neće početi pre petka oko 16h.

2. Nisi redjala autore po broju bodova koliko im dajes od veceg ka manjem da se tako jedbostavno zarazim

3. Editovala je odmah post.

4. PSETO UHVATIĆE ME NAROD NA ZUB ZBOGTEBE!

5. Nece majmune potpisem se uvek

Onda sam video needitovano jbg nisam kriv sto sam munja nebeska

6. Pa baš si munja, nije stajalo tako ni pola minuta kad sam videla :)
    Tek da laneš nešto :-p

7. KOSOVAR NAVIKO NA BRZINU SVETLOSTI OSTALA MU NAVIKA TAKO JE I KUĆU PRODAO HA HA

8. Osim Pakla niko se nije bunijo na ocenjivanje?

ja sam ocekivo malo više frke...

9. i kad sam najloshiji ljudi mi daju 2 boda jer jebem dobro

10. Deki, jesi li mi i dalje drug?

11. Jebeš za ocene...i to ima?

12. Prijaviću te ministru Verbiću

13. Jesam Agi, ali sinoć mi nisi rekao da e pokrijem anhele i sad sam se prehladio.
    Pako je napisao dobro Agilni nema pojma on je i meni dao najmanje bodova, ne brini Paklu mi smo pobdnici s moralom.

14. Boxer
    KOSOVAR NAVIKO NA BRZINU SVETLOSTI OSTALA MU NAVIKA TAKO JE I KUĆU PRODAO HA HA

Tako sam te i onomad ostavio da trkaljas tu kanturinu od bemvea sa fals titanijumskim felnama a ja otiso gospodin covek

15. Osim Pakla niko se nije bunijo na ocenjivanje?

ja sam ocekivo malo više frke...

EVO JE:
    frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka frka frka fraka fraka fraa frka

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.