[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. naravno da je u pravu, glasajte za njega grupa 9 pozz

2. Agilnog bih mogao lagano da kopiram, samo se vratim u 3. razred i objašnjavam šta vidim pozz

Isuviše dobro znam koliko voliš moj opus da bih ti poverovao u potpunosti ovo ;)

3. Baš si menađer

MOD EDIT: A link, a link?!?

4. I za kraj, molba. Pokušajte da ocenjujete uspešno prenet zadati stil definisanja, dobro odabranu temu, a tek na kraju kvalitet same definicije. Dakle, nemojte se rukovoditi time da li biste na definiciju dali plus, ili minus, već to koliko bi takmičar uspeo da vas prevari da je neko drugi, u slučaju da niste putem ovog nadmetanja nabasali na definiciju.

Agilni, dao si mi 1 bod i usro se sam sebi u usta. A da si čitao onu defku bez da znaš unapred ko ju je pisao, rekao bi -bravo majstore, kaćemo na fudbal, samo da bi se uvukao Džoniju u bulju. Ako bi mogao da mi objasniš samo princip po kojem si se vodio kad si mi dao 1, kad defka može da se prepozna kao džonijeva iz aviona?

5. već to koliko bi takmičar uspeo da vas prevari da je neko drugi, u slučaju da niste putem ovog nadmetanja nabasali na definiciju.

?

6. Lol, pa niko nije glasao po uverljivosti imitiranja nego po kvalitetu.

7. Pakle, mnogo je ljudi prethodnih godina pisalo definicije o Romulancima, tj. konstantno su Džonija imitirali na taj način, da je postalo preočigledno kada to nije Džoni. I previše mi je to sigurica. Isto sam glasao i kod Profa za sve Lepe srpske običaje, bez obzira ko mi je koliko drag.

8. pozdrav svima, odlicno takmicenje, svaka cast organizatorima!!!

9. Sto nisi sacekao jos jedan dan sa takmicenjem sa izdominiram?
    Pseto88

10. Pseto, namerno smo tako. Baš zbog tebe ♥

I da, Pakle, iz aviona se vidi da definicija nije Džonijeva, najiskrenije.

Zažmuriću na uvrede koje pišeš, ali ovo...

bravo majstore, kaćemo na fudbal, samo da bi se uvukao Džoniju u bulju

Haha.

11. JUGOSLOVEN123
    Lol, pa niko nije glasao po uverljivosti imitiranja nego po kvalitetu.

Da, ali mod bi bar trebao.

Agilni
    Pakle, mnogo je ljudi prethodnih godina pisalo definicije o Romulancima, tj. konstantno su Džonija imitirali na taj način, da je postalo preočigledno kada to nije Džoni. I previše mi je to sigurica. Isto sam glasao i kod Profa za sve Lepe srpske običaje, bez obzira ko mi je koliko drag.

OK, samo bih voleo u nekom paralelnom univerzumu da vidim kako bi glasao da ne znaš unapred čija je defka. Jer ja sam skapirao takmičenje onako kako piše, iskopiraj autora, ja iskopirao, kaže išao si na siguricu, ne valja lolo Aide nek ti bude, ne ljutim se ja. pozz

12. Previše je čitati 4 Gugija odjednom. I od jednog zna biti loše xa xa

13. Pakao napisao defku i ubacio koentar brao džoni lolololo

14. Znam agilni usro si se da takmicenje nece imati smisla ako ucestvujem

I da dodam da se svi pridrzavaju kako se glasa osim koleginice moderatorke NATNAT NE JEBE SISTEM

ps. verovatno ce ona da broji pa joj se jebe ali skreni joj paznju malo

15. Pakle, izgledalo je ipak da se ljutiš, a žao mi je ako je tako. Moje ocenjivanje jeste bilo po dobro iskopiranom stilu, a kod definicije o Romulancima bi kopiranje tog stila moralo biti na još višem nivou iz mog ugla.

A što se tiče ovoga da unapred znam, ili ne znam ko je autor, troje koje lično poznajem su na poslednjem mestu u grupi po mom glasanju.

16. Jer meni je u suštini najbitnije mišljenje moda koji je organizovao samo takmičenje, i koji je postavio pravila. Onda ja nisam razumeo pravila.

Pakle, mnogo je ljudi prethodnih godina pisalo definicije o Romulancima, tj. konstantno su Džonija imitirali na taj način, da je postalo preočigledno kada to nije Džoni

I ovo ne treba da ima veze sa samim takmičenjem, takmičenje valjda treba da se posmatra izolovano u odnosu na prethodne neke definicije.

Neću više kenjati. Pošto vidim da imam neke šanse da se uglavim na to drugo mesto, kad počinje eventualni drugi krug pisanja defki?

17. Da, ali mod bi bar trebao.

Pa trebao bi, ali ja kapiram da je ovo takmicenje vise za kvalitet defke. Al dobro ja nemam sta da se zalim, stavili me u grupu smrti da imitiram krateze, mene bolela jaja i napisao glupost, pa mi se onda kafa, glavni i direktor uredno posrali u usta em sa kvalitetnom em sa dobro izimitiranom defkom.

18. Šta sam pogrešila?

19. Jebem li ga, sad kad vidim kako je golemo i dobro osmišljeno takmičenje, žao mi što sam ovako nonšalantno pristupio.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.