[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Sta je tu lose, malo kofeina uvek dobro dodje :D

2. Ja uzeo papir da sabiram koliko ko ima u mojoj grupi i pišem ja, a mama mi kaže konačno si počeo nešto učiti hahahahah

3. Loše je što sam sam a mrzi me da kuvam...a treba i da sredjujem stan i to me mrzi..

aj odoh, ostajte mi veseli.

i kaki kurac glasanje, nepotizam, sekte i društva,lobiranje, nema bre,demokratija je krivi stojko čim glas glupandera vredi isto koliko i moj.

4. Natego bih tursku kafu vruću i slatku!

5. U očima Kaizena, svi smo jednaki.

6. Pa bolje onda kuvaj kafu nego da sredjujes :D

7. Ja uzeo papir da sabiram koliko ko ima u mojoj grupi i pišem ja, a mama mi kaže konačno si počeo nešto učiti hahahahah

Ja tebe ♥b♥žavam!

8. Koliko cenim što je napisao mama umesto keva, stara itd.
    Brao Rasni

9. a mama mi kaže konačno si počeo nešto učiti

jebem ti
    školu

samo što nije

10. Kad se vratim sa Galate počinje jebem joj sve!
    Ali zajebavamo se danas.

11. nemoj da sekiraš majku, uči....

12. ako karamo Galatu
    el ti se to računa da si jebo?

13. Xaxaxaxaxax rasni pokidao xaaxaxaxax jel ti pomogla mama oko racunanja ili si mogao sve sam?

14. Хахахахах, расни, проју ли ти твоју...

15. Aj otvorimo humanitarni fond da se rasnom plati kurava.

16. rasni kazi mami da glasa

17. najača predjebačka kampanje
    IKAD

18. Usvojio bih Rasnog!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.