[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. stani u red agilni
    ja o tome pričam već 6 meseci
    najmanje

2. Pseto banovan nedugo nakon što me upratio.
    Ban traje do završetka glasanja.
    Slučajno?
    Ha, ćutimo?!

3. Ako glasate za mene mogu da vam obećam bolji život al morate da se strpite bar dve godine. Glasajte za Džonimira, svom snagom u reforme!!!

4. Le pjaf nema to veze sa tobom u nemilici sam moderatorstva jer sam postao veci od sajta zato pokusavaju da me sklone

5. Расног боле курац, покидао је са дефком, сад му се може и да учи :Д

6. pseto, kupi sajt
    dase pravi sexyvukajlija

7. Ја ћу сад ван кокуренције сам да се такмичим, јер мени конкуренција није ни до кољена. Исплагираћу легенду сајта Суровог, и однијети велику моралну побједу. Пасте сад.

8. Plusiraćemo, kači.

9. čuo sam, zajebavam se

falio ga brus kako je bijo nemilosrdan
    al pravičan
    ko drug tito jebote

lolololo

10. Rasni, čestitam ti 1000. plus.

11. Surovi je jedan opasni veliki medved, grozan, strašan, krvoločan i jednom rečju presurov, a duše mekane kao tičje paperje, samo se pravio.

12. Deki, Kosmo, verovatno će biti ipak četiri grupe u sledećem krugu. Hteo sam najpre da dva prepoznatljiva ali sjajna autora u jednom danu preplave sajt, ali ipak ćemo podeliti na četiri dela. Naterali ste me na razmišljanje, a ženska polovina organizacije je presudila.

13. gotivne defke. sve ocenjene plusem. dosta materijala i za naslovnu stranu čini mi se

14. @Agilni
    odjednom sam izgubio emociju

15. Ti si ipak najviše uticao, majkemi.

16. @Agilni, Natnat

Oćel biti nekog odabira takmičarskih defkitza nakon svakog (čitaj: prvog) kruga ili, pak, ono standardno za prvo i drugo mesto?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.