[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Каизен има 3 везане дефиниције са мотивом Палмине одвале за Шопена и Бетовена.

2. Прво страја, па каизен. њииииии ^_^

3. Zašto Kaizen?

Kad vidi da mu je naglo skočio skor, možda se i zainteresuje za dešavanja na sajtu .)

4. Pa, el moguće da bih dobio Džimija da sam prošao?? Sad i nemam sumnje da je protiv mene bila smišljena zavera od strane izvesnih moderatora, svi elementi su tu, sram vas budi!

5. Gazdu treba da imitiram??? U jebote!!!

6. De nađoste đembelog pacova, on je gospodin i nadasve džentlmen a ja čoek iz naroda, neće to na dobro da izađe.

7. Ima valjda i u narodu đentlmena?

8. Ma opušteno, samo zameniš blaaaaaargh sa ojsaaaaa i staviš da je to poklik iz narodne muzike:
    http://vukajlija.com/blaaaaaargh/397917

9. Čoveče, iščitah Kaizena, mogu vam reći da... bolje da ne kažem šta vam mogu reći.

10. Autocenzura je na mestu u takvoj situaciji:D

11. Bilo je lepo i slatko ali je trajalo kratko. Srećno vam bilo u nastavku takmičenja.

12. Šešeljujem, Nato, šešeljujem:)

13. Ima valjda i u narodu đentlmena?

Valjda ima, al to nisam ja.

Zajebavam se, valja da se zakuka malo kad ti dodele grupu i zadatak, čisto da te ne bije maler. Parcov i ja imamo dosta sličnu tematiku kad malo bolje pogledaš, samo da skinem stil i vozi.

14. Mislim da će biti zanimljivih definicija :)

15. Nakon 2. kruga se prelazi na kup sistem, počevši od četvrtfinala.

16. ovako će i danas da komentariše
    http://vukajlija.com/windows/4143#comment_1064191

kaizen živac hahah

17. Čestitam onima koji su poršli dalje - nisu oni krivi što je ortačko glasanje i inat (strah) da se ne glasa za nekog anunimusa jače od svega. Posebna zahvalnost ide onima koji nisu mogli da ocene sve grupe, jer im je bilo tekšo da ispoštuju takmičare. To dupeuvlačko držanje određenih grupacija autora je jedan od razloga što mnogi ovaj sajt više ne posećuju.

18. Haha, Demi pa ti si Bog!