Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
DUPEUVLAČKE GRUPACIJE!!!
DA!
Ovog čoveka baš neće, ostaju mu i postovi poslednji na strani :)
Morate vas dvojica svuda da se ubacite sa svojim urenbesnim humorom. Bravo, bravo. Serem vam se ha hmuor.
Demi smao da ti kažem, zamalo da ti dam 4 poena, ali sam ipak 1, kacam komentatorski sektaroš
Hahaha, DEMI!
Demigode, ko gubi, ima prava da se ljuti, ali mislim da ti preteruješ. Ne znaju te ljudi? Pa, tvoj upad na sajt posle solidne pauze nije baš pokazivao da si društvena osoba, nežna i prijatna nadasve i spremna za šalu, šegu i zajebanciju. Iako ortačkog glasanja uvek ima i uvek će ga biti, moraš da razumeš da neki ljudi ipak glasaju za ono što im se sviđa, a ne za ono što je približnije originalu.
Demigod ima gluplji nik cak i od mene ali u pravu je u potpunosti
Nisam ni gledao ko je kako glasao ali komentatori su se izlizali medjusobno garant
E, ali realno, Demi, odgovorio si zadatku na takmičenju odlično. Možda je stvarno istina da si neke glasove prilikom dvoumljenja izgubio zbog toga što si manje poznat, ali jebi ga, ovo je i dalje najbolji sistem glasanja, pa ko hoće da glasa ortački, makar je javno.
Nisam znao da livejasmin može da se definiše
Da sam ja glasao glasao bih ortacki. Videcete u drogom kolu
Najbolji je sistem gasanja zato što si ga ti osimslio, jel tako? Kako si samo skroman. Ovaj ciklični stalno dolazi sa nekim svojim mudrostima, tripuje da je Dalaj Lama. Alo, rođače - svoj pacifizam i svoju politiku "hajde svi da budemo durgari" zadrži za sebe ili se aktiviraj u nekoj stranci. Ćujem da SNSu treba baš takav kadar.
Agilni da nemas bugarske krvi ko kelt? Ko god ne zna koga ce oplete po tebi hahahaha
Za dve nedelje će biti novo takmičenje, možda i promenimo sistem glasanja da opet ne prođeš dalje.
daj takmičenje na posterima
Urad će.
Ulazem ostri protest jer sam rodjo pokradeeeen. Dokaz dostavljam u sledecem postu.
Dokaz:
http://www.blic.rs/data/images/2012-10-15/280639_vucic-nikolic01rasfoto-goran-srdanov_ff.jpg?ver=1350326322
Po ovome ja sam aposlutni pobednik sa preko 3452 glasa breeee! Srbijo ustani dolle ces da pustis da te kradu ovi modovi?!?!?!?
Jebo sam glasanje jako! Od 22 takmičara koja su prošli samo 4 sam omašio a da nisam dao 3 i 4 poena.
Usaine, snimio sam te, ja sam jedan od ta četiri. Zapamtio sam ti to.