Demigode, i da stoji to na šta insinuiraš (a sigurno je bilo par "E, brate, ae sad na ovom takmičenju da glasamo jedan za drugog..." PVT-ova, da se ne lažemo), nije ti neka naročita kontrafora da većinu "viđenijih" autora po grupama, rebneš niskim ocenama, samo da bi bio kontraš. Mada, solidnu defku si napisao, šteta što nećeš da budemo drugari:)
Demigode zivis u zabludi. Od kako sam se prijavio za takmicenje smarao sam svakog na cetu da mi da maksimum poena i opet sam najslabiji u grupu. Sta ti to govori? Ili da je to zabluda ili da sam ja POKRADEEEEEN!!!!!!!!!
I zato zahtevam da neko nezavisno telo ponovo prebroji glasove.
P.s. samo nemoj ko onaj nezavisni ogran onaj celavi iz cesida sto je godinama brojao glasove a sad kako je onaj sa usnama na vlasti sad je taj celavi iz cesida neki direktor nekog javnog preduzeca. SLUCAJNOOO?!?!?!?
Nemam dupli brt, Bohor je jedan.
Ajd da ti pomognem oko pisanje defke Kazanovim prstima.
Isključi tri četvrtine mozda uključi mod bol u kurcu na max i kreni
Demigode, i da stoji to na šta insinuiraš (a sigurno je bilo par "E, brate, ae sad na ovom takmičenju da glasamo jedan za drugog..." PVT-ova, da se ne lažemo), nije ti neka naročita kontrafora da većinu "viđenijih" autora po grupama, rebneš niskim ocenama, samo da bi bio kontraš. Mada, solidnu defku si napisao, šteta što nećeš da budemo drugari:)
demigode, komentatorska sekta upropastila sajt, sve te razumem.
Nego Demigode, šta ti je zinulo dupe toliko za poene? Ovo je sve virtuelno, zajebancija, što si tako nervozan dečkić?
Ajde ne lupajte. Kakvi PVTovi. Pa kad ih ja nisam slao onda nema tu šta.
Demigode zivis u zabludi. Od kako sam se prijavio za takmicenje smarao sam svakog na cetu da mi da maksimum poena i opet sam najslabiji u grupu. Sta ti to govori? Ili da je to zabluda ili da sam ja POKRADEEEEEN!!!!!!!!!
I zato zahtevam da neko nezavisno telo ponovo prebroji glasove.
P.s. samo nemoj ko onaj nezavisni ogran onaj celavi iz cesida sto je godinama brojao glasove a sad kako je onaj sa usnama na vlasti sad je taj celavi iz cesida neki direktor nekog javnog preduzeca. SLUCAJNOOO?!?!?!?
Ozbiljno, Bohor nije slao PVTove, te sam mu zbog toga i dao 3 poJena! Tako da nie bilo toga...
Da te ne jebu 2%?
Pa nisam peder da me jebu :P
Nisam ispratio takmicenje jer nemam bas vremena ali moglo bi da se u definiciji na kraju ubaci link parodirane definicije.
Ne radi se tako Šom, celokupni stil treba da se skine, ne jedna definicija
Šomi, ko Koštunica, lebtejebo...
A dobro, nije dečko ispratio.
Ко ми разбије шаблон по ком казан смишља наслове, има пиво од мене.
A da li su oni? :P
Razvijem ti bulju. Još 40 pluseva nisi oduzio
Мојне тако бохоре, хтео сам, кад утом схватих да сам их све већ плусирао. Ако хоћеш неки дупли да ти лајкујем једино. :)
Čekajte ba ljudi. Ovi plusevi i minusi prije samog čina glasanja i nemaju neku vrednost onda. A ja molio po peveteovima za plusove
Nemam dupli brt, Bohor je jedan.
Ajd da ti pomognem oko pisanje defke Kazanovim prstima.
Isključi tri četvrtine mozda uključi mod bol u kurcu na max i kreni
Јеботе, штае ово? Експлозија инспирације лебацтикрвавијебем. Мађија си бохоре.
Nema na čemu brt