Zasxto mi je obsisan link decxko?!
P.s. Dragi Demigod
Nepravedno i iz najnižih pobuda nisi prošao dalje, smatram da si to zaslužio ali me takođe boli urinarni trakt jako. Zamolio bih te samo da ne dramiš jer je to jadno pozz Pa na kraju krajeva nisi u pravu jer vidiš ja nisam prošo a nije ni Prof a on je najbolje rangirani kreator na takmičenju a ja jebem dobro.
Ali dobra mu je defka. Možda da mu simbolično uručimo jedno Milka srce i sangriju, 200 grama grand de lux i čarape ariljske 130% pamuk.
Daleko brate moj napaćeni u tuđini.
Ili ide
Brate moj napaćeni i previše pošteni?
Ne znam šta je gore, biti napaćen ili pošten...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Не пародира се дефиниција, него се пише озбиљна нова дефиниција, али се гледа да се прекопира стил аутора.
Eto, ja odužih dug državi, napisao sam. Imao sam dilemu da li da imitiram Kaizena ili da napišem nešto duhovito. Na kraju je ispalo šta je ispalo.
Победа од коментара!
Reme, razumeš me, u istom smo sosu.
oće neko iz kajzen grupe da se menja za pacova?
Menjaš kaizena za pacova? El može domaći pacov ili mora neki posebni?
koji god kajzer oće
Ka Und Ka trampa važi
Zasxto mi je obsisan link decxko?!
P.s. Dragi Demigod
Nepravedno i iz najnižih pobuda nisi prošao dalje, smatram da si to zaslužio ali me takođe boli urinarni trakt jako. Zamolio bih te samo da ne dramiš jer je to jadno pozz Pa na kraju krajeva nisi u pravu jer vidiš ja nisam prošo a nije ni Prof a on je najbolje rangirani kreator na takmičenju a ja jebem dobro.
Ja mislim da Demigod nije prošao zbog naslova. Jer naslov totalno nije bio u Ciklonovom stilu. A to mu dođe najbitnije, ljolj.
Deky, dođi u Berlin da tugujemo zajedno, brate moj, šmrc...:(
Ali dobra mu je defka. Možda da mu simbolično uručimo jedno Milka srce i sangriju, 200 grama grand de lux i čarape ariljske 130% pamuk.
Daleko brate moj napaćeni u tuđini.
Ili ide
Brate moj napaćeni i previše pošteni?
Ne znam šta je gore, biti napaćen ili pošten...
Niko ne kaže da je loša. Samo kažem šta je mogući razlog. :)
Pozdrav za napaćene i poštene
Babin klitoris je napaćen. Da l' su babe drkale pičku?
Jesu, jesu...baba kad uvati ne pušta.
Napaćen klitoris treba pošteno izdrljati da bi se oživeo.
Imam neki makedonski rizling na lageru...Može to umesto sangrije?
Koliko jak autor ovaj Džimi, nevera!
Hahahaha, Čegi, jbg, ponekad stvarno zaboravim da si na sajtu samo godinu dana:)))
Al opet...
Hahaha, dobar je Čegi :)
Hehe