U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Realno ne shvatam ljude koji su čitali paninara i gugija a nisu ljude iz top 20.
To ti je ono mast du
Uskoro će i Pani u prvih 20, deku, još samo još par stotina defki...
Људе који су у првих 30-35 а имају мање од 2000 дефиниција.
Nekada se govorilo da čitaš ljude u prvih 100 dok i ja tu nisam ušao
Kad je zadnji rok?
Znam da ću bitibzadnji u grupi kao i zvezda,ali je bitno da se ušlo u top 16
Dankan pobeđuje la ga no
Ovi iz moje grupe se uspavali. Do kada je rok za pisanje?
Produžava se dok svi ne napišu.
Do ponedeljka u deset. Ima fore.
Nepravedno i iz najnižih pobuda nisi prošao dalje, smatram da si to zaslužio ali me takođe boli urinarni trakt jako. Zamolio bih te samo da ne dramiš jer je to jadno pozz Pa na kraju krajeva nisi u pravu jer vidiš ja nisam prošo a nije ni Prof a on je najbolje rangirani kreator na takmičenju a ja jebem dobro.
Jebiga, ja sam probao malo obojicu da vas poguram u čisto aseksualnom smislu jer ste mi u neku ruku dragi takođe u strogo aseksualnom smislu. Dok se ne ispuni norma drugarskog glasanja nema kući.
Jebemtisve ko će sad onog pacova da čita crn mi dan kad se prijavih...
Grujane, brate mili, delio bih s tobom pikslu dok udaramo voćkice, ulepšo si mi dan, voli te tvoj Profa mwa!
Aseksualno, razume se:)
Profo, brzo ucis :)
Dobra lajna profo :)
Nađite sobu lolo
Nemoj tako Juže, još stari Grci su govorili kako nema ljubavi do drugarske ljubavi jer tu nema seksa da ukomplikuje stvari.
Još da su praktikovali to što su pričali de bi im kraj bio.
Deki je dobar učitelj, heheh:)
odlične defke ispisane i u ovom kolu
Kad kažeš Grci, misliš na Spartance? lolo
Ja sam svoj cilj ostvario, sve što dalje postignem je senzacija.