Pošto mi je danas slava i pošto ću imati goste i obaveze do sutra uveče, molio bih za produženje roka za dodatnih 24h. Ako to nije moguće, neka dalje ide Glavni kao trećeplasirani.
Imali smo i neke druge autore u glavi na početku takmičenja, ali kad vidimo ko je prošao, ko su parovi, tek tada odlučimo koga imitirate. Super ako ima što više varijacija, to je i poenta :)
E bila bi fora da sada dajete da se kopiraju autori koji su ostali u takmičenju. Mi recimo kopiramo bohora. Ili tako neki kurac.
Pošto mi je danas slava i pošto ću imati goste i obaveze do sutra uveče, molio bih za produženje roka za dodatnih 24h. Ako to nije moguće, neka dalje ide Glavni kao trećeplasirani.
Laki luzer opaaaaa
Biće produžen rok za pisanje. Editujem odmah.
Objavljeni su autori za imitacije.
http://vukajlija.com/forum/teme/65291-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-cetvrtfinale
Svi junaci nikom ponikoše ... E kad ne sme niko da kaže evo ja ću.
Dakle, Agilni - SADAME !!! :)
Konačno da dobijem valjano priznanje!
Id u kurac sa ovim mešanjem stilova, zaboraviću da pišem kao ja. :D
Imali smo i neke druge autore u glavi na početku takmičenja, ali kad vidimo ko je prošao, ko su parovi, tek tada odlučimo koga imitirate. Super ako ima što više varijacija, to je i poenta :)
Ovo sugerišeš nekog autora ako prođeš dalje?
Jok, slučajno sam stavio veliko slovo, ispravljeno.
Joooooj, ja zaboraviJoooo, izvini Nato, nemo se nađeš uvredJena, evo, ti si naša Erži. :)
Ma joook, volimo te samo se pravimo, eeeeeee ...
Erži ljubiti tebe za lep reč.
Oće li biti nešto za nas od 4 do 8 mesta lololo
Šta je sa ovim predražinjom, ovo su kao krateži, ali nisu krateži, čudno nešto.
Kad ti je rođendan?
Dvostruka škorpija
Šta god
Totalno umrlo ovo:(
TAKMIČENJE TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU AUTORI ZA IMITACIJE (link u uvodnom postu)
-
ПРОПО