[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Glasaće autori, polako...

2. Onda sam najebo ko žuti

3. Evo pomoći - ako vam je mnogo teška grupa, možete sa nekime da se zamenite pod uslovom da oba autora pošalju Agilnom ili meni pvt sa pristankom.

http://vukajlija.com/forum/teme/65158-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-1-runda

4. Oćel neko iz gugijeve grupe da se draftuje u grupu 1 a ja umesto njega u grupu 2 LOL?

E gugi šta si doživeo? Da budeš tema na takmičenju heheh

Kreće LUUUUDIIIILOOIOOOO :) SPREMI SE DOKTORE, PA JOS I "B"!

5. A necu da se menjam, svudje je tesko, ionako sam najgori ovde lol

6. Ma boli te tuki. I ja sam najgori u mojoj grupi al će se ćeramo nekako.

7. Necu ni ja da se menjam, ali mora malo da se kuka.

8. Sve super ljudi u grupi, samo sam tu totalni autsajder. Boljeg autora nisam mogao poželjeti, tu ste izašli u susret (iako i ostalima neće biti toliko teško skinuti stil).
    Generalno, ako takmičenje gledam kao na zabavu, prezadovoljan sam.

9. Pa kako drugacije nego kao na zabavu?
    :)))

10. Xaxaxax najbolja je grupa gde sam ja :D ostali autori samo moraju da gledaju da nisu trece mesto :)

11. Nemoj da mislite da je nama lakše što smo dobili Strajomira ili ovi Asata. Lakše je samo za količinu texta, a to je smešno. Ni malo nije lako.
    Da pomognem mojima što imaju Straju, Straja je neko ko je često izrabljivao jedne iste, sopstvene naslove, tako da verujem da bi uradio sličnu stvar samo nemojte da vas odvuče da bude parodija. Bežite od toga, bilo je parodija takmičenje, Srećno anđeli

12. @natnat

Sviđa grupa, ali autor, hmmm. Mada nišan mu još nu opus pogledao a jedem govna :)

13. Јери дозвољено ово што казује бохор?
    пс: фала бохоре :*

14. Primetio sam da prof dosta reklamira svoje definicije u samoj definiciji, da li ja trebam da reklamiram njegove ili svoje?

15. Nema fala nego 40 pluseva. Tanka je nit lepi pazi da ne bude parodija.

16. Ahahaha, Rasni!

Cilj je da nas prevariš, da pomislimo da si Prof :D

17. да ли је реално да сте ставили бата гугија за копирање? и јебеног лика с 4 дефиниције. хаос хаоос

18. Pa kako drugacije nego kao na zabavu?

Obećali ste sjajne nagrade. Nikom nije svejedno da mu izmakne iz ruku stan od 100 kvadrata... :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.