Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mogu dve definicije? Realno za Asata nema mnogo da se piše.
Glavni ispao
Da, super baš su vam grupe, serem vam se na grupe i na "odabrane" autore koje treba imitirati. Ni u osnovnoj nisam čitao lektiru, a sada ću da čitam ono što je pisao nabeđeni Ivo Andrić. Jeablo vas drugarsko podržavanje.
Mogu dve? I Okanović je zavijao nekoliko pesama za veče...
menjam profu za asata
ponude u pvt
gej non stop!
džoni
kod profa se možeš tako lepo raspisati
osećam da ti leži
što sam ispao
što niko nije skonto jel zato mrš
napisaću novu svejedno tražimo dve reči
Pobedu pri ocenjivanju bi trebalo da određuje što vernija imitacija, što vernije odabran naslov, a da kvalitet same definicije bude gotovo nebitan
JEL MOGU DVIJE NATO DOCTORB PISAO DEFKE PO PET RIJECI
A realno, kad napišem defku da li ce iko da pomisli da sam DoctorB? Dobar je lik, dobra pozicija na listi, ima te "igre rečima" al mi nije specifičan nekako jer ima dosta autora sa takvim stilom. Potrudićemo se, ipak :)
menjam profu i za be doktora
Jel mogu dve?
ne mogu
al možeš da se zameniš sa mnom
i napišeš profesorsku, sa 3 primera
A već sam napisao jednu nego zajbano da sa malo reči ubodeš suštinu kao Asat. Bogotac!
Daj te još koju za nas što pišemo krateže.
ja bi da se oprobam
da budem tasa bar na dan
a pomisli samo kolko kod profe moš se raspišeš
Nije problem što ima mnogo da se piše nego što je to onako... Zajebano.
vidi, rekli su da može
http://vukajlija.com/forum/teme/65125-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-opsta-diskusija-pitanja-pljuvacina-usvajanje-cica-maca-objavljene-su-grupe-i-teme-link-je-u-uvodnom-postu?strana=9#post_3069959
a ti razmisli
ja imam još ponuda
al reko da ti učinim ;)
Ma znam da može al sam već napisao defku. Taknuto maknuto jbg.
mislim da može da ti se ne računa ta
samo napišeš novu profesorsku i prijaviš