TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - REVIJALNI DEO - DISKUSIJE, ZAJEBAVANCIJA, RASNI

1. Дозволи да ти наговестим.

pseto88

Izvalio sam da ne znam sta da promenim u odnosu na svoje pisanje inace da bi imitirao Kramponom. Covek je pisao cirilicom, psovao, prozivao hrvate, tu je i agresija i ponizavanje zena, ljubav prema cvarcima...i povrh svega kvalitetno.

:РрРр

2. ima par jako dobrih definicija.
    zanima me kako će burzum izgledati

3. Haha da, usro sam se.

Svesno rizikujem da navucem gnev ovih sto ce da glasaju ali sam u grupi sa najmladjim i najstarijim

4. Нисам најмлађи по стажз на саиту, тое битно.
    Ајде пиши оћу да видим како ће да изгледа.

5. Ne mogu sada igram menadzera od sinoc zavrsavam sezonu za nekih sat vremena

6. Pa eno imas mojih definicija procitaj. Isto tako cu i sada samo bez Krsmana

7. Мислиш да ја тебе не читам, псето? :)

8. Pa sta me pitas onda, nisi njega citao?

9. које самопоуздање. лоло

10. Usro se, kažem ja lepo. Sad garant lista vikipediju da nađe neki pojam :)

11. E nemam pojam to stoji
    al ima vremena do sutra uvece jel da?

12. Објава, имитиран Крампоном: Ниси као дечко моје другарице

13. znači odustaješ od takmičenja :)

14. Eve ga prvi kafka

15. znači odustaješ od takmičenja :)

Клачичан пример вршења притиска на гласаче од стране власти. Спомени и да ће се бановање наставити у случају да не прођеш и да сам ја страни плаћеник којег финансирају стране амбасаде лоло

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.