TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - REVIJALNI DEO - DISKUSIJE, ZAJEBAVANCIJA, RASNI

1. Ciklo, štreberko!

2. Crni ovaj Mogsa, šta piše čovek bokte!

3. Ajd', leba ti linkuj jednu definiciju, a ne sve sa tim naslovom, zbunio si me. :D
    Sve gledam, treba da imitiraš Mogšu, ušao tamo, a kao prva definicija mi iskače ovo:
    http://vukajlija.com/perut/142844
    Pa gledam da li si se ti naduvao ili sam ja previše pijan.

EDIT: Vidim ispravio si. :)
    EDIT 2: Inače, odlična!

4. Ispravio. Ma na poslu sam pa me nešto cimnu i Vukajlija zbog toga trpi :)

5. Baš vas je inspirisala autorka, vidim.

6. hehe da znaš da jeste.. mada je njen stil pisanja i pogled na svet blago rečeno stravičan.

7. Nije vam dosta jedno takmičenje, nego sada morate i revijalni deo da parvite. Modovi, modovi, sve niže i niže padate.

8. Tebe čekam od prvog posta, ali gubiš oštrinu koju si imao u trenutku reaktivacije.

9. Ajde da mi neko popravi navodnike na zadnjem posteru, uzaludno saljem pvtove

10. Trebali.smo.svi.da.pišemo.mogshu.hahahahahahahaha

11. A zasto ste sada napravili grupe? Jel nije bila fora da se modovi okusaju u dvobojima?

Mislim ono, ubacili ste nam Krleta kapiram da nece smetati mnogo hehe ali menjas pravila kao aba liga.

12. Izvalio sam da ne znam sta da promenim u odnosu na svoje pisanje inace da bi imitirao Kramponom. Covek je pisao cirilicom, psovao, prozivao hrvate, tu je i agresija i ponizavanje zena, ljubav prema cvarcima...i povrh svega kvalitetno.

13. Šta je bilo? Usro si se?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.