TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - REVIJALNI DEO - DISKUSIJE, ZAJEBAVANCIJA, RASNI

1. Duel 1: Agilni - Rasni (ЕУГЛЕНА)

Duel 2: Johnny Kurajber - Boxer (РАЂАРД)

Duel 3: Bruce - pseto88 (ЖАЈК)

Duel 4: Natnat - Truleks krpa (КАЛУ КА)

Duel 5: Ciklon - Count Zero (ГВОЗДЕН)

2. Dobri predlozi. Valjda će se neki poklopiti :)

3. хаха може и жајк

агилни уважи и моје предлоге и дотерај ми пост мало да виде људи

4. PRIJEDORI za imitiranje:
    Seljak Veseljak
    Boro Drljaca
    Facafaca
    Radjard
    muffin man

EDITA: Boli me penis da ih rasporedjujem po grupama, nek bude poredano za onaj raspored u prvom postu, naci prvi par imitira Seljaka, drugi Boru,... a muffin nek bude za rezerve ukoliko se Urad prijavi za takmicenje...ili mozda neki drugi moderator...
    Cio sam dodati i Loller_Low-a za imitiranje, ali i vako ih ima previse, a ne da mi se nikog da izbacivan.

5. Kasnije večeras ću da popišem ko je sve predložen za svaki par. Ako se negde neki predlog istakao kao više puta predložen, to će se definisati. Tamo gde nema predloga koji se istakao u tom smislu, duelista koji nije moderator će birati jednog od ponuđenih za imitiranje.

6. DUEL 2 ELA
    DUEL 3 ŽAJK
    DUEL 4 KAFKA
    DUEL 5 STEVAN

7. Ako bih mogao da biram najradije bih Žajka. Ima čovek ''najinspirativniji'' stil. (eufemizam za totalno ludi i uvrnuti stil koji u trenutku zakoči mozak čitaoca).
    Zdruge strane ne bih voleo tarzane. Prvo su se ispišali po sajtu a mi još da im udaramo reklamu.

8. Pajo Dačku, popravi post, dodeli ove autore (njih četiri, jednog se reši) svakom duelu posebno.

9. Krpo, ako nema nijednog koji se ističe, ti ćeš birati, ali za sada za vaš duel Burzum ima dva glasa.

10. muffin man isto ima prelud stil. Pogotovo obrisani deo opusa.

11. kad me veće nećete evo prijedor

nesadebeli
    ognjenepet
    skočimiš
    jebač

12. Je l ostalo još??????????? Želim da dobijem meč protiv celta kao revijalni meče revijalnog dijela.

13. Duel 1: Agilni - Rasni (loller_low)

Duel 2: Johnny Kurajber - Boxer (zmia)

Duel 3: Bruce - pseto88 (mali_prst)

Duel 4: Natnat - Truleks krpa (deky_aod)

14. Ako se Celt javi, organizovaćemo u znak dobre volje :)

15. Duel 1: Agilni - Rasni (mnfrd)
    Duel 2: Johnny Kurajber - Boxer (dule345)
    Duel 3: Bruce - pseto88 (maestral)
    Duel 4: Natnat - Truleks krpa (dovlinhos)

Ovaj moj predlog donekle podseća na onu temu - setimo se pomalo zaboravljenih, ali ipak genijalnih članova.

16. Javi se, urrade, da te ošurim po procesoretu, hehe

17. PRIJAVAAAARRRGGHHHH!!1

18. Zanimljivo je sve, ali za sada samo jedan duel ima predlog koji se ponavlja.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.