TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - REVIJALNI DEO - DISKUSIJE, ZAJEBAVANCIJA, RASNI

1. Može svako sada da edituje svoje postove, peti duel je Ciklo-CZ!

2. Hahaahha cegrtaljka ispusio opet

3. Treba da se kopira Šana aka. Rockangel.

4. Dajte nam slobodno slabije autore, da učinimo ljudima i proslavimo ih makar revijalno hehehe

5. Jebiga, Pseto :)
    Ne vredi...

6. I slobodno editujte postove ako se predomislite za neki par. Šta bude večeras u postovima, iz toga će se izvući autor za imitacije.

Pretpostavljam da neće biti više moderatora koji će se prijavljivati, pa možete spemovati PVT neprijavljenima da se možda ipak priključe zabavi i probate da postujete iza njihove prijave.

7. 1. Kafka
    2. Mogsha
    3. Euglena
    5. Rockangel

8. Moi predlozi:

Duel 1: Filozofinjo
    Duel 2: Dejs!
    Duel 3: Ella
    Duel 4: RD
    Duel 5: Gusti sok

9. Za peti duel predlažem Malu Vidru, jer želim da upotrijebim željezo i tintu

10. Ako se kurd pojavi večeras na sajtu hoće li i on učestvovati?

11. Čegi, pa kud Klinkenštajn, nekako kao da si mi ponudio najsličnijeg koji bi mi pao na pamet da ga i sam biram.

Nata bi da mi zacementira Kafku.

12. JA NE VIDIM NACIN DA ME BRUS POBIJEDI POZZ

13. Agi, ja da ti učinim :)

Aj sredi da učestvuju i nemoderatori? Ipak je revijalni deo, jebo ga otac.

14. Ja to da Rasni ima lektiru.

15. Čegi, imam neku idejicu, videćemo.

16. @Agi

Bolje nemoj da se zajebavaš, inace povlačim Kliniklija :)
    Ako nešto bude, računaj me.

17. Duel 1: Agilni - Rasni (Mogsha)

Duel 3: Bruce - pseto88 (Cara)

Duel 4: Natnat - Truleks krpa (Slavica87)

Duel 5: Ciklon - Count Zero (Zurlovan)

18. Bravo nubovi, zadajte meni i Džoniju Elu da mu ona napiše definiciju i pobedi snulom. Nelol!

19. Hahahahahh reci brate napise mu ela defku a svi glasaju za tebe kao nije je dobro imitirao hahahahahahaha to bi bilo do jaja

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.