Догорело.

  1. Кад Агилни затражи размод, а Курајбер, Брус и Смарко покушавају да га одговоре
    http://i.giphy.com/3xz2BK50u5ADRpvcxq.gif

  2. Псето:

    Predlazem truca ako bi hteo da se prihvati posla moderisanja. I pitam kaizena da li su remac i ciklon povukli zahtev za razmod ili si odlucio da ih ne usvojis?

  3. javio

    Ja stvarno nisam mislio da se mešam u ovo sve iz razloga što nemam šta pametno da kažem a pročitao sam svih 34 strana teme.

    Dobro je, ja mislio ja jedini koji se natandrljio da ovo čita od rane zore a da nema šta da kaže. Bezveze, ako nekog treba rušiti rušite kajzena jebo vas on. Mudonje.

  4. Вероватно их је Каизен питао "јесте ли сигурни", и чека одговор.

  5. Remac da razmod, Ciklon ne.

  6. Idealan mod je onaj prisutan na sajtu, nevidljiv u modovanju. Inkognito.

  7. mrljo

    javio

    Ja stvarno nisam mislio da se mešam u ovo sve iz razloga što nemam šta pametno da kažem a pročitao sam svih 34 strana teme.

    Potpisujem

  8. Treba neko mlađi, tu je Reme u pravu ali da bude pod nadzorom iskusnijih modova. Možda to bude garancija kakvog-takvog uspešnijeg "hilovanja" Foruma...

  9. mislim da niste u pravu sto postupate tako sa policijom. zaista ne vidim gde su pogresili. ne znam zasto ali tako ih volim, i kad god ih vidim osecam neku zelju da ih zagrlim, osecam neki poriv da im pridjem da im se bacim i da ih zagrlim. ne znam zasto ali tako uniforme uticu na mene, naravno trudim se da suzdrzim taj poriv. ali tako ih volim. i toga ne bi bilo da nema uniformi ne znam bas, mnogo volim te uniforme ne znam ne znam zasto oni obezbedjuju nas grad i kad god ih vidim tako ih volim i osecam taj poriv. ne znam sta to ima u uniformama, ali imam ogromnu zelju da im se bacim i da ih zagrlim

  10. што се тиче првог поста,

    тако је! због таквих деструктивних елемената и лицимура смо се Бора Дрљача и ја повукли са сајта.

  11. Ne odgovorih Stevanu.
    Jeste. To sam primetio tek kada mi je sugerisano nedavno, jer je koristio moj cesti nadimak, pa sam valjda zbog navike da me tako zovu, prelazio preko posta kao da je normalan i nisam to ni primecivao.

  12. Кад Агилни затражи размод, а Курајбер, Брус и Смарко покушавају да га одговоре

    Nismo ih odgovarali, ne bi nam palo na pamet da ih vređamo na taj način.

  13. Mnogo se govana nakačilo na temu. Ne vredi. Nije moguće ni polemisati od crva i larvi.

  14. Dakle Bajaga konačno pronašao zrno ponosa u sebi. Ako, podržavam. Još bi valjalo da dobije par dana bana za vređanje.

    Ali poente nema. I dalje će Thilmo širiti svoju boleštinu o silovanjud ece i klanju muslimana.
    Zajebancije još uvek neće biti...barem ne u velikoj meri. Faktički su se razmodovali Bajaga i Eva Ras, ali scena je i dalje u kurcu. Skrenulo se sa bitnijih problema šiljenjem kuraca u lovu na veštice.

  15. Атмосфера на форуму је, бар мени, у најмању руку непријатна. Прво је било само навијачких препуцавања која су за ово место мени била непојмљива, ал добро ајд', па су кренула верско/атеистичка, и на крају су се сва говна са чета прелила овде.

    Значи говна зарате на чету и онда се јуре по целом сајту и прозивају, више не знам ко кога јебе, А У МОЈЕ ВРЕМЕ СЕ ТО ЗНАЛОло.

    Одвратно је кад ти сваку нормалну комуникацију прекидају идиоти са неким нерашчићеним рачунима. Покушао сам онда да се држим једне до две теме, ал и ту су стигли, не знам како. После кривите модераторе што вас банују... Па роде, не иде.

    Не можеш нормално да форумујеш, не можеш нормалну неутралну тему да покренеш а да не улети неко да стрицује, јебе и остало, шта је онда функција форума?

  16. Nismo ih odgovarali, ne bi nam palo na pamet da ih vređamo na taj način.

    (шалим се)

  17. Agilni i Nat su trazili razmode jos pre mrsec dana.

    Ja smatram da je problem nastao zbog prevelike popustljivosti. Gledanje kroz prste za vredjanje i tako tim sranjima. Posebno kod nazivanja ljudi daunovcima i tako to. To je sve desilo posle jedne teme od pre godinu dana i sada je jasno da to nije bio dobar pristup.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.