Догорело.

  1. Ali stvarno treba neko kao Rasni ko će se ponašati kao Homer Simpson u sektoru 7G Mister Burnsove nuklearne elektrane. Nikad nije zabrljao jer je posao ionako šablonski čak ga je jednom menjala kokoška, a jednom obična cigla privezana za kanap! Uz to uvek ga je bilo interesantno posmatrati. Mnogo bolji nego Leni i onaj crnjo.

  2. Drago mi je sto ce se smanjnjem mod tima povecati kolicina prozivedenog izmeta na sajtu. I to ne sto nece moci stici, nego sto je polovina "neaktivna" a drugu polovinu kapiram da ce boliti patka!
    Samo ne talasajte...ulaze govna i u nos!

  3. Hahahah Srbi
    Ja nemam pojma ni ko su moderatori a i boli me kurac, dodjem ovde i zajebavam se.
    Uglavnom, ja sam za i upišite i mene tamo slobodno.

    DOLE GOVNA MODERATORI (osim ako ja nisam slučajno medju njima, u tom slučaju HAIL MODERATORI)

  4. Evo prve zrtve revolucije. Eto pokazuje se kako djoni brani svoju fotelju svim silama. Znaje polako ostalo je jos 7 modova. Ali kada njih smenimo i dodje nasa vlast bices ovde sa nama ponovo, I znaj da tvoja zrtva nece bizi uzaludna.

  5. KBO NIČIME NISI ZADUŽIO NITI OPLEMENIO SAJT MOMAK!

  6. oplemenio sam neciju kevu

  7. Stanite uz mene i pobedicemo! ucinimo ovaj sajt lepsim mestom za plemenjenje!

  8. Truleks Krpa
    Ali stvarno treba neko kao Rasni ko će se ponašati kao Homer Simpson u sektoru 7G Mister Burnsove nuklearne elektrane. Nikad nije zabrljao jer je posao ionako šablonski čak ga je jednom menjala kokoška, a jednom obična cigla privezana za kanap! Uz to uvek ga je bilo interesantno posmatrati. Mnogo bolji nego Leni i onaj crnjo.

    +214

  9. kaže meni VOČ D SAN KAM U "pusices ti meni piiiip Đoto za ovakvu podrsku prvi ban popices ti"

    http://www.prva.rs/upload/boxImageData/2015/01/20/72585/mala-vanja.jpg

  10. Nista ja ne branim svim silama. Ako mozes normalno mozes, ako ne mozes, jebiga.

  11. I don t care
    Evo prve zrtve revolucije. Eto pokazuje se kako djoni brani svoju fotelju svim silama. Znaje polako ostalo je jos 7 modova. Ali kada njih smenimo i dodje nasa vlast bices ovde sa nama ponovo, I znaj da tvoja zrtva nece bizi uzaludna.

    Ko si ti?

  12. ко је све размодован осим агилног и натнат?

  13. Johnny Kurajber
    Bez obzira. Nije niko tu postavio sliku da bi se koristila u te svrhe.

    možda ti niko nije rekao, ali onog momenta kada okačiš na forum to više nije tvoje vlasništvo i ja sa tim mogu raditi šta želim. mogu čak štampati i na toalet papir. lijepo što si pokazao da si sranje mod. pošto je kaizen presudio, a ti svojim postupkom to potvrdio sada traži razmod i zamotaj se oko glave šalom partizana- manje je blam nego da i dalje budeš mod kakav jesi.

  14. Eru Ilúvatar
    oplemenio sam neciju kevu

    misliš osemenio? smajli smajli

  15. Ne nasedaj na provokacije Džoni, to se ciganski lobi okupio da te nateraju da lično podneseš ostavku. Krivo im što nemaju moda LOOL

  16. on je davno, čini mi se kao da je bio još neko ovdi ko je sad razmoldovan

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.