Догорело.

  1. Ajde jos samo 6 modova. 40% je razmodovano, idemo mozda ipak uspemo.

    koji vi? kako si ti doprineo ovome što se desilo? ništa nisi pametno ni interesantno nisi rekao na temi već samo srao. zašto želiš razmod? kako je tebe oštetila stara garnitura modova pa si ljut? neke ljude verujem da jeste ali tebe sigurno nisu jer te niko na sajtu nije ni primetio dok nisi počeo da jedeš govna na ovoj temi

  2. Њега размод може само да оштети, то сам му 5џ рекао.

  3. Rekao sam ti već pekinezeru da ćeš zabosti. Slinice...

    Elem.
    Sjebana je individualnost i glorifikovano je jajarenje i skrivanje iza skupine. Odgovornost je pala u zaborav. Jebeš sajt gde su svi kompletno pizde i ližu se međusobno.

    EDIT: Spomenite umodovanje pa da se počne i Txe prof javljati. Na svakoj stranici gde se spomenulo više od jednog puta, prof se pojavljivao i pravdao kako on neće da bude. A niko ga nije ni pitao. ahahahah

  4. Agilni dovuci dupe ovdje i da se opravdamo po zadnji put, jesam li htjeo i rihu da banujem al si ti prije.
    Kad već ne znaš sve fino da ispitaš boksere onda nemoj ni da pitaš, u istom trenutku ja i agilni banovali, on počeo od rihe pa vidio da sam ja ove, ja vidio da je on rihu i to je to.
    Et. Jesam te kinjio atiboga, evo sam ti rusvaj napravio od profila. LJOLJ

  5. Ismis sto si ljut? Nije valjda dda ti drugari vise nisu modovi i sad nema ko da ti bira ista?

  6. Neš prestani da očekuješ nemoguće..

    Nas trojica je drndalo i smaralo bivše odnosno sadašnje modove mesecima za neke stvari.

    TROJICA-ČETVORICA.

    3-4

    I ništa se nije menjalo naravno.

    Sada jeste da ima dosta kukolja koji se buni i transferiše, ali se barem jače čuje. Ne može da bude neko sranje tipa ovo, a da nema nekog Labusa u skupini.

    Serem pjan sam. ALI MUDAR

  7. Ok Rem, nećemo više o tome dosadio sam sam sebi. Ostavićemo ružnu prošlost iza nas :)
    Buš, video sam ti sliku malo pre. Lepuškast si jebem te u prkno.

  8. ma jok, što bi bio ljut. samo mi bode oči što tripuješ nekog revolucionara i jedan si od glasnijh a nikako nisi oštećen bio. i ništa pametno nisi rekao.

  9. Hajde da popijemo sokić umorila ova revolucija jebo je ćaća ćaćin.

  10. Jesam, jebem babe u rundave kineske pičke za keš. I čisto da se zna da nisam mislio na Natnat. Da ne bude opet Bućman zlokobnije ćudi

  11. Iz mog iskustva, nakon ovakvih udruženih poduhvata samo su još gori moderatori dolazili. Kao Hidra, odsječeš joj dvije glave, niknu četiri još zubatije. Nije da želim da podvučem paralelu između moderatora i nemani, već da.

  12. Hoćeš da kažet da nju nećeš ni za keš?
    ahhaha

  13. Nisam ti ja Stojković.

  14. SlavkO siso dva puta te srećem u groodu nećeš da se javiš :(((

  15. Onda ismis opusteno. Pa ipak je ovo sve igra. A potpuno sam svestan da nista pametno nisam rekao. I na ovoj temi sam aktivan jer mi je dosadno posto imam par dana slobodno izmedju ispitnih rokova. Pa reko barem da se igram :)

  16. Agilni dovuci dupe ovdje i da se opravdamo po zadnji put

    Ovim je redom išlo kako Remac kaže. Posle su dužine banova usklađene po onome kako je većina usaglasila "težine" prekršaja i to je to.

    Ja sam banovao duple. Bohore, tvoj trajno, Rihin na deset dana (jer mu original nije bio u baniji, a tvoj jeste, tako je praksa).

  17. Nemoj tako N>eš, ipak je reč o dami.

  18. Ali fender koji tvrdi da je sajt propao zbog mene, HIT. isto je ovako bilo i kad sam tek dosao samo modovi nisu banovali ove likove pa nije bilo bune.

    Прочитај још једном шта сам написао. Нисам написао да је сајт пропао због тебе.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.