KAKO SRBIN ZA SLOBODU MRE

1. Оц Јоил комуњара

2. Boxer
    TAKO SINE
    TAKO MILI SINE
    TAKO SRBIN
    ZA SLOBODU GINE

ЈЕБЕМ ТЕ, ПАТРИОТО!

ТАКО СИМО
    ТАКО МИЛИ СИНЕ...

3. Аутономију не заговарају усташе, Мађари, Русини или Словаци него највише Срби што су им деде и бабе дошле из Далмације и Херцеговине после '45. године. Потомци највећих комуњара су данас највећи сепаратисти.

pa da, jebeni dođoshi

4. Axaxaxaxaxa a brate...

5. Ne zezaj Joile, samo Dalmoši i Likote, Bosanci se ne miješaju u ta cijepanja, nisu to ni prošli put radili :)

6. Ja sam za da se bijemo. Treba nam epilog kakav god, da bi se krv pročistila. Gle Jevreje, išli ko ovčice u gasne komore, a danas Izrael jebe kog stigne. Ko bi povezao ove i nekadašnje Jevreje?

Ovde imaš s jedne strane ljude koji se bahato laktuju i tripuju plavu krv, a objektivno su funkcionalno nepismeni samo nema ko da ih opauči po njušci i prosperiraju samo zato što bolji ne pokušavaju. Nek ih makar Šiptar opauči po njušci. Sa druge strane imaš školovane ljude ali sa mentalnom falinkom koji furaju tu spiku kako oće da begaju jer ovde nema uslova, tamo cveće itd. Očekuju da goveda nauče sama da čitaju, pa komuniciraju pismeno. Nisu oni loši, nemam ništa protiv njih, ali u situaciji kada nam je početna tačka dno, oni su teret nažalost. Treba im potsticaj da prelome i odu. To što ostane na kraju, što se isčeliči, to je dobra sirovina za dalje.

7. Јевреји су сто година викали „Догодине у Јерусалиму", сви им се смејали, а ено их сад.
    Тако да.

ДОГОДИНЕ У КНИНУ!!1

8. Ja dogodine na nekim Bahamima. Otvaram pivo i Šana mi masira taban. Egzotika.

9. Аутономију не заговарају усташе, Мађари, Русини или Словаци него највише Срби што су им деде и бабе дошле из Далмације и Херцеговине после '45. године. Потомци највећих комуњара су данас највећи сепаратисти.

Da ne bi njih ti bi i danas neometano dudlao kitu Konradu Vusrtbaueru Trećem.

10. Svaki svoga ubijte subašu.

Reko Karadjordje u Orašcu. Nije spominjao žene, decu, potomstvo ili sve turke u Srbiji. Dakle subašu, organ vlasti. Jer je cilj bio osloboditi se turskog jarma a ne dizati svetsku revoluciju zarad socijalne pravde.

Čini mi se da me slabo razumete i čin herojstva ili ono što crnogorci zovu čojstvo i junaštvo mešate sa nekim stvarima koji nemaju veze sa tim.

Tako, banalizovanjem dodje neko do toga da je Princip izmanipulisani klinac. Za mene je čovek sa idealima koji su tad bili prisutni kod mnogih i muslimana i srba i hrvata, država koja nije pod austrougarskom, država koja je samostalna kako god se zvala.

Suviše se odričemo svojih heroja i gubimo nacionalnu svest. I mešate tu nacionalnu svest sa šovinizmom. To što sam ja ponosan na cara Dušana, kneza Lazara,Svetog Savu, Karadjordja i Sindjelića, Teslu i Pupina, Dučića i Njegoša ne znači da sam šovinista koji mrzi Krležu, na primer.

11. Nije spominjao žene, decu, potomstvo ili sve turke u Srbiji. Dakle subašu, organ vlasti.

И СУБАША ЈЕ НЕЧИЈЕ ДЕТЕ :(

12. Zašto bi bio ponosan na Dušana?

13. Zbig Dušanovog zakonika. I još mase stvari. Ali najviše zbog zakonika.

14. Šta je to u Dušanovom zakoniku što te je oduševilo? I šta je to dodatno?

15. Možda činjenica da je postojao tada kad jeste?

16. To baš i nije neki veliki uspeh, takvih zakonika ima još u 6. veku

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.