zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. немојте се тућ :((((

2. To je sranje, moji su proterani iz Krajine, i ja bih sad živeo u usranom Splitu da nije bilo rata u Hrvatskoj. Nikad se ne bih vraćao, a ni moji. Jedino deda se ložio da ide tamo. E sad, pitanje je šta će biti sa prodajom kuće, obnovljena je, ali ko će da kupi onoliku kuću u sred pizde materine kod Knina. Da nam sad Hrvatska ponudi para koliko tražimo za prodaju, pa ono, jebeš Krajinu :)

3. pseto88
    А и баш да видим да допутујеш авионом и кажеш немам за леба маћоре дајте азил прогоне нас педери. Е фина вам ова бизнис класа да немаш фејс од оне црне стјуардесе што служи виски?

А брате... па не тражиш ти азил њима на граници/аеродрому. Друго, карта Виззом до Базела је до џабе, плус више те цимају и питају колико пара носиш и код кога идеш кад путујеш бусом него авионом. Ја кажем како бих ја урадио да сад бјежим негдје и тражим азил (наглашавам да нисам знао да треба виза за косовски пасош). Треће, свеједно је и да си дошао бизнис класом ти ако затражиш азил улазиш у поступак и имаш пар мјесеци форе, смјештај и неколико стотина евра мјесечно.

4. A što ih bre ne izvozimo u Hrvatsku, oni su jedva čekali da ih priznaju, imaju neke Bećiraje pičke materine po reprezentacijama a i pizdeli bi neverovatno. Doteraš ih do granice Slavonija il Panonija ravno pa ravno šta oni znaju.
    Šiptar pravac Vukovar.

5. ja i ludi cak-------------pratimo ceo zivot se(no homo)...mada ima malo i homo,mazimo nekad se

6. Šiptar pravac Vukovar.

Опет ће морати да мијењају табле у Вуковару хехехе

7. I po prvi put u zadnjih 20 godina mi nismo na tapetu, cak mislim da cemo igrajuci pametno da profitiramo.

Na stranu sve ostalo, ovo čujem mnogo često.
    Šta pod tom pametnom igrom podrazumevate? Kako tačno da profitiramo?
    Jedino što mi pada na pamet je da bi nam možda pravili neke ustupke jer već imaju sranja svuda naokolo i samo im mi falimo. Pa da kukajući kako se haos opet vraća ovamo i igrajući na kartu paranoje, koja i nije baš tako neopravdana nešto uštekamo. Ali i to mi mnogo labavo nekako zvuči.

8. Na kraju će Srbin izduvati kurčinu, tako to biva, svako nadanje u drugačiji scenario je u krajnju ruku začuđavajuće.

9. Apsolutno se slažem, Skočko, valjda me zato i fascinira onoliki optimizam. Volela bih da čijem malo više.

10. @nash bridges

Тешко да си ме видео да кукам за било шта, поготово не овде.

Маму ти нисам вређао крстарица форама него врло директно.

Корени ме вежу за косово и метохију па се зато ја сам декларишем као косовац(косовар је иначе увредљива реч али видим да се одомаћила мада се мени јебе јер тешко да ћу се овде увредити због ичега), рођен сам у београду јер су моји овде од 71-2. године па не знам како бих се вратио на вековно огњиште.

11. Pob'će se Srbi i Šiptari, izginiću oba naroda i svi sretni nema više prljavih Kosovara i nebeskih Srba

12. Kosovari pišaju na srbijansku sirotinju OPA!

13. дошли косовари да вам карају пичке и да их служите по кафићима и ресторанима опаааа лижете нам чмаруље за бакшиш

14. http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/469371/Rak-i-dzihad-prazne-Kosovo

JEBENI RAK. Pratim godinam zbog svog slučaja ( preživeo jebeni rak i tvrdim da je od boravka u zoni gadjanoj uranijumom) i sad vam kažem da je u Srbiji bez KiM gadjano na 3 lokacije od kojih je zadnja dekontaminirana 2007 !?! Pljačkovica iznad Vranja , Bratoselce iznad Bujanovca I kod Reljan kod Preševa. Gadjana je i Mamula u Crnoj Gori ali je ona dekontaminirana vrlo brzo-valjda zbog turizma. Imam NEZVANIČAN podatak da je 27 tona osiromasenog URANIJUMA ( municije kojoj je isticao rok i morala je da se utroši )izbačeno iznad KiM . Zanimljivo VAN TERITORIJA KOJE KONTROLIŠU AMERI. 272 Italijanska vojnika su obolela od Hočkina ili Leukemije i oni su jedina država koja je to objavila i priznala. Obolelih ima i medju Grčkim, Španskim, Slovenačkim vojnicima al se nigde ne objavljuje. Italija je svakom svom vojniku dodelila stan i 100 000 eura odštete. Ovde to ne priznaju. Čak nemaju ni adekvatne veštake ako ih tužite...Ako uzmete period poluraspada uranijuma jasno vam je da će mnogo generacija Srba i ostalih biti koleteralna šteta jebenih Amera. A naši političari nek se ljube s Bajdenom i nek doručkuju s njima.

15. pretpostavljam da ste vidjeli ovu vijest? platiš 30 dobiješ 50, čista zarada.

16. Nikom ja nisam mater psovao niti radionicu zapalio.

Tu smo gde smo zato što smo takvi kakvi jesmo. Brat je mio koje vere bio, osim ako je srbin ko i ja.

17. Na stranu sve ostalo, ovo čujem mnogo često.
    Šta pod tom pametnom igrom podrazumevate? Kako tačno da profitiramo?
    Jedino što mi pada na pamet je da bi nam možda pravili neke ustupke jer već imaju sranja svuda naokolo i samo im mi falimo. Pa da kukajući kako se haos opet vraća ovamo i igrajući na kartu paranoje, koja i nije baš tako neopravdana nešto uštekamo. Ali i to mi mnogo labavo nekako zvuči.

Come writers and critics
    Who prophesize with your pen
    And keep your eyes wide
    The chance won't come again
    And don't speak too soon
    For the wheel's still in spin
    And there's no tellin' who
    That it's namin'.
    For the loser now
    Will be later to win
    For the times they are a-changin'...

Kako bi ti to najbolje objasnio...
    Recimo da si ti neka sila ko recimo Nemacka. Ljudi misle da Nemacka razmislja "Oh divni moji hrvati, male moje ustase, oni su uvek bili uz mene, hajde da im se ja oduzim..." Da oni prave razliku izmedju nas i njih, ali samo do jedne tacno odredjene mere, koja je odavno predjena. Sada oni gledaju ovako :

1. Sta ja mogu da imam od te zemlje?
    2.Da li ona moze da mi napravi neki problem?

Evo ti na primer hrvatska. Hrvatska je zavrsena prica sto se tice svetskog poretka, njena pozicija je odredjena i ostaje da se polako ekonomski podjarmljuje sto odmice preko svih ocekivanja, skoro sam bio (u Decembru) i frapirao se, ono je kao siromasna Nemacka bez ljudi. Bio sam na Rabu, sve je lepo i super a i Bogu plakati. Vise nam se ljudi iskreno obradovalo nego da sam otisao u Knic na vasar. Nemac, nemac, sve je kupio nemac, i ja sam bio kod nemca, ali zemlja je ubijena u pojam, kod nas je bez obzira na sve BOLJE. Bez zelje da uletim u raspravu kako to nije tacno, i sta se podrazumeva pod tim bolje. Uglavnom hrvatska je fiksirana.
    Mi, on the other hand-nismo. Jos uvek mozemo da pocnemo da jedemo govna i ludijamo, pretimo da cemo se vratiti na Kosovo, da cemo uci u Evroazijsku uniju, i trista drugih sranja. Vec dvadeset godina se nadvlace sa nama oko ovoga i onoga, pa jos nisu ni blizu da zavrse sta su naumili. Jos mi sada kao sve slusamo i saradjujemo. Daleko od toga da smo pricepljeni i uhvaceni za jaja kao recimo CG ili Makedonija. Uz uvek nepoznati i neulkalkulisani (za njih) efekat koji mi (Srbi) mozemo izazvati i u RS ili CG. Zasto ne primise CG u NATO onomad? Vratiti se na pitanja br 1. i br 2.
    Kad propadnes do te mere koliko smo mi propali (a jos zivimo ni sami nismo svesni koliko dobro) tesko je ako ne i nemoguce izvrsiti dalji pritisak. Sta bi oni mogli da urade sto bi nas duboko uplasilo, iznenadilo, uzrujalo? Da nas bombarduju, uzmu deo teritorije, optuze za ovo i ono, snime film o tome kako smo zlikovci, satanizuju na sve strane? Ispucali su svu artiljeriju.

Ovo je jedan od momenata kada samo treba ostati ispod radara, a to za sada i radimo.

18. Ево зашто, имају главе које изјављују овако нешто лолол
    факат пуко народ дећки
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=07&nav_category=640&nav_id=955833

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.