Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://coolest-birthday-cakes.shippony.com/images/misc/playboy-bunny/playboy-bunny-cake-02.jpg\
eo ti torta!!
i sve ti se zelje ispunile, pa morala druge da smisljas!!! :P
srecan rodjendan sa zakasnjenjem :)))
hvala dušo moja!
ajmo zajedno da je jedemo))
:jede tortu sa zekom:
hihihi, zeka bi da pava, ako se ne ljutiš:)?
ok :)))
fino sanjaj...
laku noć
hvala
:
dobar jutar:)
dooobro jutro:)))
merci,zaspala sa lajkom!
stkiudtgj hf
šta bi!pade na tastaturu mona..:)))
ne spavam, tu sam :))))
dobro jutro ljudi !
ccc,ova merci...je ne uništiva,pa ti si gora u od mene:))
jutro merci:)
ja sam u ozbiljnoj vezi s mojim lap topom, cak i spavam s njim :)))
ma i ja spavam,još malo na mom laptopu...:))
e ja sam bez veze:)
ja sam zspala jedno par puta kad sam bila umorna i sanjala sam da kucam nesto...
kad sam se probudila prva mi je stvar bila da provjerim jesam li sta pisala :))))))
ha ha,merci,kuca u snu...c c..nemoj,ko zna šta ćeš da napišeš:))
šta je sa tobom mona?:)