Radilo se, naravno. Govorim o tolerisanju. Ranije se banovalo (ili makar brisala definicija) kada se ugleda tako nešto, a danas već 8 sati bleji tamo molba za plusiranje i kao da je sve u redu.
benigno je, nema razloga banovati za ono, dovoljno da se obrise poster ako je glup.
ako je dobar onda jebi ga, opravdana reklama. u konkretnom slucaju nije :)
Agilni dok si i ti bio moderator, desavalo se da se "ukaze" neposredno na ortacko predlaganje, i da umesto sankcija i sl. mod odabere reakciju i obrise postove koji su objasnjavali da je to ortacko.
Ne treba da kazem koji mod, pretpostavljamda znate.
A i u cucaonici su oduvek plusirali predlagali lizali cmarove.
ne seri agilni i ti su ilazio na cekaonicu i cetovao samo kad si nesto izbacivao tako da ne seri. sad si sigurno citao cet jer si gledao jel neko tu da te plusne
Sa sebe? Misliš ovoga što samoprozvani IDC izmišlja?
Hajde lepo, Kise, pošto ti se niko nije obraćao, idi dok se ne izblamiraš još više, zajedno sa svojih 14 duplih naloga za samolajkovanje, a ne da sada posle mesec dana na ovako otužan način pokušavaš da samog sebe ubediš kako se to zaboravilo. Još se služiš i metodama drugih pri napadanju, pokušavajući da budeš ono što nisi (kul nikada i nećeš biti), umesto da se sakriješ i ne skrećeš pažnju na sebe jer promena nadimka nije dovoljna.
Doduše, znam da te boli što sam doprineo da se tako osramotiš. Imam razumevanja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Oduvek je, veruj mi. Cak i dok ste vi bili modovi, stalno se tamo guralo i plusiralo ''ti meni ja tebi''.
Radilo se, naravno. Govorim o tolerisanju. Ranije se banovalo (ili makar brisala definicija) kada se ugleda tako nešto, a danas već 8 sati bleji tamo molba za plusiranje i kao da je sve u redu.
Pa nije uredu ako 8 sati moli i ne plusiraju ga!
benigno je, nema razloga banovati za ono, dovoljno da se obrise poster ako je glup.
ako je dobar onda jebi ga, opravdana reklama. u konkretnom slucaju nije :)
реално боље да четују у коментарима, онда види неко и оцени
Agilni dok si i ti bio moderator, desavalo se da se "ukaze" neposredno na ortacko predlaganje, i da umesto sankcija i sl. mod odabere reakciju i obrise postove koji su objasnjavali da je to ortacko.
Ne treba da kazem koji mod, pretpostavljamda znate.
A i u cucaonici su oduvek plusirali predlagali lizali cmarove.
Ne, ne znam(o) koji je, slobodno reci.
ne seri agilni i ti su ilazio na cekaonicu i cetovao samo kad si nesto izbacivao tako da ne seri. sad si sigurno citao cet jer si gledao jel neko tu da te plusne
ne seri, agilni
ahahahaha koji proljev od agilnog auu
Heheheh ajmo zajebavati aglinog sad kad nie moderator!
Ahaha, vidi ove samolajkere. Koliko si ono duplih imao, Kise? Sramota li te je da napišeš?
Ahaha, vidi ove samolajkere. Koliko si ono duplih imao, Kise? Sramota li te je da napišeš?
najtužnije je što pokušavaš skrenuti pažnju sa sebe. Zapelo, Bajaga?
Eru Ilúvatar, malopre
Sa sebe? Misliš ovoga što samoprozvani IDC izmišlja?
Hajde lepo, Kise, pošto ti se niko nije obraćao, idi dok se ne izblamiraš još više, zajedno sa svojih 14 duplih naloga za samolajkovanje, a ne da sada posle mesec dana na ovako otužan način pokušavaš da samog sebe ubediš kako se to zaboravilo. Još se služiš i metodama drugih pri napadanju, pokušavajući da budeš ono što nisi (kul nikada i nećeš biti), umesto da se sakriješ i ne skrećeš pažnju na sebe jer promena nadimka nije dovoljna.
Doduše, znam da te boli što sam doprineo da se tako osramotiš. Imam razumevanja.
S T R I C
T
R
I
C
dosao agilni u cekaonicu da raspravi axaxaxaxa
hahahahahaha koja ložana
DOK SE SVAĐATE, ODABERITE MI OVU DEFINICIJU
hvala unapred