Питање аутор - одговор модератор

1. Kakvi otužni napadi. A niste imali muda da mu išta kažete kad je bio mod.
    RASNI JE.

2. Kad će Tibor izaći iz banije?

Imal neki ozbiljni mod ovde?

3. Upravo sam došao sa liturgije. Na kraju bogosluženja sveti otac je držao propoved. U svojoj propovedi je rekao da je sad vreme praznika i da svako treba da učini neko dobro delo, da obidje stare u bolnicama da pomogne nemoćnima, da pokloni novac siromašnima... Takodje je rekao da će nam posle tog dobrog dela duša biti ispunjena blagošću. Pa ako neki moderator želi da nahrani svoju dušu može slobodno da me odbanuje.
    Rasni je.

4. хахахаха пичко једна бедна јеси реко да напушташ сајт сад молиш да те врате пичко

5. Zašto govoriš pogrdne reči na Veliki petak? Molim Vas da ga uklonite sa sajta i ban pomnožite sa 5 jer je praznik.

6. 5, Petak. Ima logike

7. пет слова - П И Ч К О

8. Nećeš proći peto mitarstvo ako huliš na Boga i psuješ.

9. Dal je pička boguugodna reč?

10. Nemoj da si bukva brt kazi burek sa sirom

11. Spremam se da muvam neku bosanku pa vježbam

12. Ako je vidra namigni a ako je sonja da te pitam jesi nekad trco i piso?

Ako je neka treca samo udri nije sapun da se potrosi

Edit: a i ako je vidra samo udri hehe

Edit 2: dobro i ako je sonja udri sta ima veze em nisam ljubomoran em sam navikao da delim

13. соња добра пичка

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.