Upravo sam došao sa liturgije. Na kraju bogosluženja sveti otac je držao propoved. U svojoj propovedi je rekao da je sad vreme praznika i da svako treba da učini neko dobro delo, da obidje stare u bolnicama da pomogne nemoćnima, da pokloni novac siromašnima... Takodje je rekao da će nam posle tog dobrog dela duša biti ispunjena blagošću. Pa ako neki moderator želi da nahrani svoju dušu može slobodno da me odbanuje.
Rasni je.
Ne znam, obećala mi neku koja stavlja kečap na tunjevinu.
#kažimidatikažem
а расни је само пичка
Cekam da se vrati pa da vidri okupiram stan ko rusi krim
Edit: boh nemam pojma ko je ta sacekacemo vidru da razjasni ovu situaciju i da nam kaze da li "drugarica" stavlja kecap na tunjevinu
Uselimo jom se na gajbu ona tuca kamen o kamen, kune nas
Samo vas čitam.
Sonja je ta što stavlja kečap na tunjevinu.
E pa vidro sad si me za srce ujela
#ocedanaszavadi
Ne znam ja brt, to sam dobio. Nisam birao
Neka boh podelicemo...malo ti malo ja malo decko iz ns malo decko iz bijeljine
#samobahato #samobezobrazno #crnasonjamisliosamdasizenazaukucu
Ipak ne.
#nekjojvidraspremikofuleda
Vidro onda samo ja nema tu sta
#ciganinsamalnajlepsi #ljubomornikosovac
Edit: e vidro jel joj pokazes nekad sta kenjamo o njoj sve ovde?
#pozdravsonjanemojuplasenabiti
Nismo se vidjele mjesec dana
Vidro naziva me pičkom, banuj ga na dan, dva.
Rasni je.
Kako sam okolnim putem video jeri se vratila
#gowno #tuzansam #kaziakosenevracadacimamtebe
Ne znam ko je Sonja al zamisljam scenu kako pceto onako mrda glavom i izgovara tuzno ovo.
ма де за укућу...
Marko?!
Iznajmljujem povoljno garsonjeru na Limanu
Upravo sam došao sa liturgije. Na kraju bogosluženja sveti otac je držao propoved. U svojoj propovedi je rekao da je sad vreme praznika i da svako treba da učini neko dobro delo, da obidje stare u bolnicama da pomogne nemoćnima, da pokloni novac siromašnima... Takodje je rekao da će nam posle tog dobrog dela duša biti ispunjena blagošću. Pa ako neki moderator želi da nahrani svoju dušu može slobodno da me odbanuje.
Rasni je.
još hristovo bistvovanje godina dodati na ban jersi išo u crkvu