BOSNA MODERATOR

1. Pozdravi je, reci pozdravla te drugarca izbjeljne

OCU, NEGO AJD TI MENE PREDLOZI ZA MODA NA VASEM FORUMU BICA BAS ODLICAN

2. Izgleda da je nekom prešlo u naviku da prži mlade majmune.
    Zavisnik

3. zaboravio je lozinku za zavisnika, caro. meni žao.

4. Ko je prvi krenuo Djoko?

Ja sam samo nastavio, video u tvom prvom, ničim izazvanom postu šta te keca pa nastavio u istom tonu, ne bi li ti malo više zaigrao živac.

I vidiš, deluje.

Ali problem je što ja nisam imao nameru da te baš toliko iznerviram, da se ti sad treseš i svako malo praviš poster. Meni smešno brate, ali mi sa druge strane glupo što se ti toliko potrisaš.

5. To je šteta.
    Da upadne sa oivajem, pa zavisnikom, naređa mankunije ko cigus sifilis :)

6. Дај брате стеване унапреди мало пејнт скилове шкк

7. Ne sećam se koji je četvrti nalog

8. Javio takvi kao sto si ti su oterali natnat sa sajt...

9. bićebiće, caro, on je najluđi.

10. A ove što predlažu ko kad kako i zašto da moderiše, pogotovo prema geografskoj pripadnosti, treba kopitom natakariti u potiljak

11. Јбт ви старији аутори у последње време, на челу са Брусом, само упорна доза неког смарања и неког нелола, ваљда не јебете шта ли је....

12. hahahaha, da. Totalno sam zaboravio

13. I don t care, ne brate tu si u krivu.

14. Без Шећера
    НЕЋЕШ МОДЕРИСАТИ ЦОКУЛО!
    КАЗАНЕ УМУДУЈ МЕНЕ, ЈАСАМ ОЂЕ МЛОГО ДОБАР!

Koji kurac!?

15. i stratimir, al on bio mekan.

16. Jeste Hugo, samo neki nelol i smor.

Al zato ovi mladi sve vrcavi i smehotresni.

17. каква босна који курац?!?
    треба један са НБГ-а (да знам за џонија ал многи се жале на њега па је све то климаво) као највеће, најбогатије и најпросперитетније општине, будућег самосталног града да не кажем
    дакле једна тврда главица, не бих да инсинуирам која нити да се именујем али

Н Б Г
    Б
    Г

18. Tebra neko iz blokova pod obavezno!

19. ja bih ukinuo moderatore sve i onda posmatrao pickaranje na sve strane

20. Uuuuu to, ukinuti modeove kakva bi to pickaza bila looodilooooo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.