UMODUJTE MENE JA SAM KURD 1.01, NEMA ME NA SAJTU NIKAD I KAD UDJEM BANUJEM POLA SAJTA I ONDA ME OPET NEMA NIKAD OSIM NEKAD, A I TAD NE ZNAM STO SAM DOSO
Djoko ti se i dalje time baviš? Ne dopire do mozga, a?
Opušteno,stići će.
Da uložiš toliko truda u nešto konstruktivno i pametno možda bi i jebo. Nekad.
Al čudo šta ti je ljudska zloba i zavist. Niko te nije spomenuo, prozvao, zvao. Čuo čovek da neko jebe, proradio zavidni crv i bacio se na posao, kopiranje teksta i pravljenje postera.
A da si dovoljno pametan ko što nisi ukapirao bi još kod onog prvog posta, onog od koga je sve krenulo da se zajebavam svo vreme.
A dobro, meni je bitno da vidim i zrele ljude koji se umeju zabavljati.
Poyy
Реално, млади су говна. Ако им се не свиђа овде, нека иду у Канаду.
http://i.imgur.com/XpCCayE.png
ne reče što ne učiš? jel ti zna mama da si po ceo dan ovde?
UMODUJTE MENE JA SAM KURD 1.01, NEMA ME NA SAJTU NIKAD I KAD UDJEM BANUJEM POLA SAJTA I ONDA ME OPET NEMA NIKAD OSIM NEKAD, A I TAD NE ZNAM STO SAM DOSO
Mene se majka odrekla :'(
http://i.imgur.com/7kEnW9W.png
joooj, što je lepo biti kurčevit, a mamica plati struju i net, spremi klopicu, a ti kao studiraš.
Ljubomora ubija
Djoko ti se i dalje time baviš? Ne dopire do mozga, a?
Opušteno,stići će.
Da uložiš toliko truda u nešto konstruktivno i pametno možda bi i jebo. Nekad.
Al čudo šta ti je ljudska zloba i zavist. Niko te nije spomenuo, prozvao, zvao. Čuo čovek da neko jebe, proradio zavidni crv i bacio se na posao, kopiranje teksta i pravljenje postera.
A da si dovoljno pametan ko što nisi ukapirao bi još kod onog prvog posta, onog od koga je sve krenulo da se zajebavam svo vreme.
Al ko što rekoh, stići će.
DJOTO CE PRVI BITI BANOVAN AKO BUDEM MOD
Maggote, dje mi je Mirjana?
Добро јеботе, није јебање најважнија ствар у ћивоту који курац
RADI VIDRO, VIDJEH JE JUCE NESTO JOJ NE PRIJA KAFANSKI ZIVOT TRENUTNO
ljubomora na koga, đoto?
Da, slazem se sa ovom sa tarzanije
Inače ljubomora, inače.
I zavist gadna je.
Nije Hugo, pravljenje postera je bitnije. Ako su dobri. Ako su sranje onda nije.
Pozdravi je, reci pozdravla te drugarca izbjeljne
Djoko, važi, takoje. Ničim izazvan si se našao prozvanim i krenuo da vredjaš.
а прве речи које смо разменили након моје слике биле су
Djoko, to je taj humor. Humor nejebača koji svojim zakržljalim mozgom, koji je zakržljao koliko i ud mu, ne može da pojmi da ima ljudi koji jebu.
Баш се види да се зајебаваш, али и да умеш да прихватиш шалу.