U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čak ostaje živ, Kim ostaje živa.
I više da vidimo prvu reklamu za Sola Gudmana.
http://theworldgame.sbs.com.au/sites/sbs.com.au.theworldgame/files/styles/full/public/20160207001226404207-1.jpg?itok=AuXibT82
Better call Saul
Nisam zadovoljan zavrsetkom druge sezone. Majklova prica 26 puta interesantnija od Solove.
Zvanično kraj. Znači sutra da skinem i gledam. Koja ocjena sezone na kraju, autore PuppetMaster?
A ne znam... Na momente odlicno, na momente prerazvuceno...
Ocena: cudno
zvuci zanimljivo
ocjena: skidam
SPOJLERALERT!!!!!!!!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Ladno ce morati da postale sol gudman, jer ce brat da ga krivicno goni zbog ovog sto mu namestio.
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!!!!!!!!TRELARELJOPS
jbg, ja pročitao spojler :D
cek stavicu i odozdo uzvike
SPOJLER NARAVNO
a jeste sranje ovako da zavrsis sezonu jebote, imam osecaj ko da je fazon 7. epizoda
ono je bio gas sto je zaustavio majka 100% sad ce da bude zanimljivo
uhuhu epizoda dobraaa
armin,sta pricas,pa gas je onaj ernesto,pomocnik solovog brata
хахахахах
Hahah kakav bre ernesto
http://i.imgur.com/ko97I3p.jpg
Hahah pa znam ko je
Gas je stariji od sola, njegovi neprijatelji su salamanke i posmatrao je sta radi majk i sprecio ga da ubije matorog i sad ce da saradjuju
gasovi neprijatelji nisu salamanke jos uvek,tek u bb postaju neprijatelji
postao je tek nakon one fleshbek scene u bb kad mu ubiju partnera,tada i postaje neprijatelj s ovima,ali potajni jer su previse i dalje jaki za njega da bi mogao direktno udariti na njih
pa u bb su ovi sve vreme mislili da saradjuju sve dok ih nije otrovao sve
mozda sam ovde trebao staviti SPOJLER hahahh
и ја мислим да је гас