Better Call Saul

1. http://vukajlija.com/forum/teme/65791-better-call-saul?strana=13#post_3492294 realno,gas je postao ljut tek nakon obne scene kad mu partnera ubiju do tad je bio shtreberko...e sad dal je ta scena bila pre ili posle ovog vremena u kojem je bcs sada to je pitanje

2. Ja mislim da je Saul apsolutno zamenio Ardu Turana smrdljivog

3. A JEBEMU MATER I TEMU U PIČKU BAŠ!

4. Glup kraj sezone. Nije se desilo ništa konkretno već 3 epizode. Mogli su već stvoriti Gudmana. I grom da udari u Čakovu kuću.

5. Čaka je grom već odavno udario :-)

6. Čak nije bolestan samo kad treba Džimija da sjebe.

7. Tačno, svi psi idu u raj, a svi advokati u pakao.

8. Dokle je stiglo sa prikazivanjem?

Po onim sajtovima za online gledanje s2e9, što se popcorn-a tiče oni su ispisali i treću sezonu, al kontam zato što je najavljeno, ne verujem da je već i to ispucano.

EDIT: Vidim na wiki da je pre par dana s2e10 puštana, znači to je to.

9. јебено су превише успорили са серијом, оваквим темпом постаће сол гудман у некој 13тој сезони када пропадне седми покушај осамостаљења и када му буразер крепа

10. to nije istina...

11. Čak je govno od čoveka. Toliko.

12. Još jednom.

ČAK MEKGIL JE GOVNO OD ČOVEKA!!!

13. To se i iz prve sezone moglo zaključiti :)

14. Ja ceo sedmi i osmi razred jednom čiki što je prodavao semenke i žvake ispred moje osnovne iz nekog razloga ponavljao iz zajebancije "ćamle, što se ne javiš, ćamle, jel tu ćamil...ćamil...pila drva" i kao, zajebavamo se obojica na tu temu. Posle dve godine saznam da je taj čika musliman.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.