Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
iz one scene u bb,rekao bi da je gas bio neiskusan i mekan i tek poceo da se bavio kriminalom kad su razneli glavu onog njegovog partnera,pa da je tek onda prsao i poljutio se
a tad salamanka stari jos nije bio kornelije
tiornelije salamanka xd
većeras u 10 nova epizoda
u jbt
ljutito,ljutito
koliko dobra ep
mislim da ce ovo objasniti cak i brejking bedu
prve 3 ep brejking beda nisu ovoliko objasnjavale
a isto serija je u fazonu ko brejking bed da samo ide iz ljuceg u ljuce i neocekivanije
добро ме подсети да скинем фала брт
NAPRAVI NAJBOLJU SERIJU SVIH VREMENA https://speakerdata.s3.amazonaws.com/photo/image/793312/vince-gilligan-2013-writers-guild-awards-02.jpg GODINU I PO DANA KASNIJE NAPRAVI SPIN OF KOJI JE JOS BOLJI
A pa to već izašla serija! Ja mislila pričate o najavi.
Dajte i meni neki dobar torent na pvc, pliz.
Henk nije našao ništa o njemu iz vremena u Čileu. Možda Gas i nije odande.
Eto još prilike za razjašnjavanje u ovoj seriji.
каква је пичкурина ова рачуновођина жена јебенти крв нема боље
била је и у фаргу, удовица од оног пандура
сиса чиста десетка
daj link u pvt ako ima negde online treća epizoda
Nema prevoda jos uvek...
ja sam morao da opalim sa engleskim jbg, mada ok je
Dolazim u iskušenje da batalim gledanje dok ne završe sezonu! Mnogo mi je ovo seckanje kad iščekuješ epizodu pa onda prevod jebeni, a neću da gledam sa engleskim prevodom. BB sam odgledao za nedelju i malo jače, to je po meni adekvatan tempo gledanja serije, jebeš ovo!
Matori, isto sam danas razmisljao
Inace, za bb je odma sutradan bio prevod, svaki put.
jebaće serija ljuto najljuće odgledao večeras iz cuga tri epizode i najjača scena kada nađe one debile u šatoru a oni čitavu epizodu misle da su oni oteti pa on dođe u šator kada portir kaže da traži oko kuće i onda ispada keš u torbi
upss spojler
Taj rad. Ja ništa ne počinjem dok se ne završi sve komplet. Jebo čekanje, ne volem to
hahahaha kb sjajno si sakrio spojler
KBO!, naći ću te u gradu zbog ovog spojlera, a onda ću naložiti ćerkama da te tuku. Kao humani radnik, dajem ti izbor, hoćeš da te tuku večeras, na svirci Trule Koalicije, ili sutra na Brkovima?
Jeste prednost da se ne čeka na sledeću epizodu ali volim da odgledam čim se pojavi
i čitam komentare i predviđanja za naredne epizode.