USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. што да мијењаш ник? и овај ти је довољно трансферичан

исто као кад бих ја захтјевао да ми се ник промијени у шинобус

2. Poštovanje gosin kazane,
    ako meni može da se promeni nik u NADPROSEČNA SRBENDA ako se ima vremena?
    Hvala

Неће моћи! Није граматички правилно.

3. ОЋЕ БИТ ЂИГОЛО ДА СЕ СЛУША НА САИТУ?

4. Konstantno sam drugi, jebote, Bruce je hiperproducirao za sve pare, hehehe:)))

5. LADNO SAM pet mesta ispred brusa
    http://vukajlija.com/autori/popularni/definitions/201503
    koi sam bog
    edit:kurčinu, stigo me
    ali sam ispred mileta bubreza, nije ni to malo

6. Да није из разлога штое Брус отишо са саита?

7. Hej Krle,malopre sam pozdravio Brusa i rekao mu da je heroj. :0

8. Баш лепо од тебе :)

9. - Glasovi iz 2013. su obradjeni, sada se radi 2012.
    - Na profilima sada stoje rankovi po kategorijama ali imajte na umu da se vodi samo za prebrojane glasove (dakle od prebrojanih iz 2012. pa nadalje). Ako neko nije u prvih 1000 prikazuje se "-".

10. može opširnije objašnjenje?
    i inače ozb sam bio za promenu nika u NADPROSEČNA SRBENDA, mislim da zaslužujem ja ovde kaćim svaki dan sadržaj, uglavnom kvalitetan

11. Kaizene, daj listu autora ostavi da mogu da odem na petu stranu i nađem, lupiću Cepača Atoma, Burzuma i slično na taj način. Jebem ga, ne moraš da ograničiš sve na 20, najpopularnijih. Ne jede ti to mnogo prostora

12. mozes da ih pretrazis.

13. Dobro je ovo Kazane krsta mi. I nisam skidao svetce sa nebesa što baguje sajt tokom čačkanja.

14. Pa u slučaju da neko promeni nik mogu samo da ga dućkam. Treba spisak da ostane.

15. Kaizen, predlažem opciju za pratilačke postere i reakcije, kao što imamo za defke.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.