Čoveče, volim, a mislim da nisam jedini da odem na listu najpopularnijim i uskočim random autoru na profil, i da čitam kvalitetan sadržaj. U suštini to je jedna prednost onoga, druga prednost je kod promene nika, dok se ne naviknu ljudi na novi nik, ne mogu da nađu određenog autora.
Bezveze izbacuješ tako kvalitetnu opciju.
Inače, kad brojiš te glasove, je l' ti algoritam broji glasove dodeljene te godine ili ti broji glasove na sadržaj iz te godine?
EDIT: Fala Kazane, srce si, mwa
Stavi 50, mnogo je sto, ionako nece niko tog 99. da gleda, svi gledaju tipa top10 u vr glave.
Mogao bi češće da praviš neke ovako "novitete".
I za pehar nešto, al zanimljivo, da imam volje da pravim koju reakciju. Nešto s modovih dugmića, tipa kako te ko ocenio, ili neke gluposti tako.
Jaooo tačno, juče baš surovi okačio poster. Umalo da zaboravim. Stajaće svi na onoj "večnoj listi". A i ako ih znaš nabrojati, znaš i u pretrazi ukucati.
Ako stavi kako si ti ocenio to nek stavi za palac ili nek stavi svima, a ne za pehar.
na svaki poen dobijen otkriva se deo slike obnazene zene koja stoji na profilu svakog autora, kad se otkrije konacno cela slika...jendom mesecno sastanak autora, ko ima bolju? ja imam bolju e nije nego ja imam, e nije nego ja, e nije nego ja imam...
Jebeno sam sedmi. Moje virtuelno spolovilo je dostiglo zenit. Odlično je ovo.
možda ne bi bilo loše da ubaciš broj odabranih sadržaja, po kategorijama, na autorskom profilu i da taj broj bude link za njegove odabrane sadržaje
Ускоро мод боксере, а? Могао бих и ја. 22 није лоше.
to sugerise polje sa priznanjima ali bilo bi lepo i da se u njemu ubudzi neupadljivo i broj.
http://i60.tinypic.com/smd8w2.gif
Čoveče, volim, a mislim da nisam jedini da odem na listu najpopularnijim i uskočim random autoru na profil, i da čitam kvalitetan sadržaj. U suštini to je jedna prednost onoga, druga prednost je kod promene nika, dok se ne naviknu ljudi na novi nik, ne mogu da nađu određenog autora.
Bezveze izbacuješ tako kvalitetnu opciju.
bilo bi
ubudži!
ok, prosiricu tu listu.
Inače, kad brojiš te glasove, je l' ti algoritam broji glasove dodeljene te godine ili ti broji glasove na sadržaj iz te godine?
EDIT: Fala Kazane, srce si, mwa
evo sad je prvih 100. i to je puno i vise od toga ne bi imalo smisla, jer je u pitanju lista najpopularnijih :)
broji glasove iz te godine na sadrzaj iz te godine.
Nađemo se na 200, živ mi ti. :)
Kad već ATP lista mož' da ima 1500 tenisera, možemo i mi listu od 200 autora. :D
Stavi 50, mnogo je sto, ionako nece niko tog 99. da gleda, svi gledaju tipa top10 u vr glave.
Mogao bi češće da praviš neke ovako "novitete".
I za pehar nešto, al zanimljivo, da imam volje da pravim koju reakciju. Nešto s modovih dugmića, tipa kako te ko ocenio, ili neke gluposti tako.
Dio nema pojma, verovatno nije čitao Gruča, Surovog i ekipicu.
Klasičan noob.
Mada bih ja to podelio kao što je bilo, prvih 20, pa drugih 20 na novoj strani i slično.
Mada svakako svaka čast za angažovanje.
Nikako stavljati kako te ko ocenio, mož da dovede do subjektivnosti. Pre bih stavio kako si i koji sadržaj ti ocenio.
Imam u planu jednu dobro foru. Pustam za koji dan.
Jaooo tačno, juče baš surovi okačio poster. Umalo da zaboravim. Stajaće svi na onoj "večnoj listi". A i ako ih znaš nabrojati, znaš i u pretrazi ukucati.
Ako stavi kako si ti ocenio to nek stavi za palac ili nek stavi svima, a ne za pehar.
Лепа промена, све честитке као да ти се син једина удао у добру фамилију.
Baš da vidim šta će biti. Ništa mi već neviđeno ne pada na pamet.
predlog:
na svaki poen dobijen otkriva se deo slike obnazene zene koja stoji na profilu svakog autora, kad se otkrije konacno cela slika...jendom mesecno sastanak autora, ko ima bolju? ja imam bolju e nije nego ja imam, e nije nego ja, e nije nego ja imam...
Stavi da osim zbira ocena, negde uz ime autora stoji i redni broj na odabranoj listi, tj. #1, #2...