USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Kakav sam ja trag na tebi ostavio, samom sebi se divim.

2. Vagilni omladinac DS-a lololo. Al si u kurcu brate

3. Ahaha, omladinac. Sine, lepo bi bilo...

4. I nisam u DS-u ljudi, koji vam je kurac. Zajebavajte da sam kepec, ili tako nešto, bliže je istini :)

5. E, a što se tabela tiče, moglo bi se napraviti da bude i rangiranje po broju odabranih, a?

6. Šta te boli kurac što si u DS-u, nije to više sramota, bolje nego da si naprednjak.

7. Moram naći nešto alternativnije još da se učlanim. Sve je to mejnstrim.

8. ma smor je sve ovo, ja razmišljam da otvorim temu i da kačim printove svih ljudi koji su me molili za odabrane, pošto sad pvt nemaže da se briše. bar nešto zanimljivo, ono

9. da otvorim temu i da kačim printove svih ljudi koji su me molili za odabrane

može
    nisam znao da to postoji, mislim takvi sisići

10. ma smor je sve ovo, ja razmišljam da otvorim temu i da kačim printove svih ljudi koji su me molili za odabrane, pošto sad pvt nemaže da se briše. bar nešto zanimljivo, ono

Pa kad već pominješ, mrzi me da pišem PVT, a zaista bi mogla nešto da mi odabereš, jurim broj odabranih za promenu nadimka, a imam kvaliteta i doprineo bih na taj način sajtu. Eto, transparentno.

11. Što da se ne otvori? Ranije se to i radilo. Tj. banovalo se zbog takvih PVT-ova sa jasnim obrazloženjem u razlogu bana.

12. da, al ja sam uvijek bila blaga prema svima, ne volim da bacam ljude na stub srama :(

13. дај принтове

14. Krajnji neprofesionalizam, uzeli ste mi 10 poena. Dovidjenja!
    Pao sam na 11.mesto sada, a bio sam 4.

15. kači vidro jbt
    bar ove najjadnije
    i pogledaj pvt

16. ако се не варам, раније су постојале дефиниције дана. сад не знам да ли се оне броје у одабране, али ако није тако, било би штета. ако је неко писао пре него што су уведене одабране и има десет дефиниција дана, а ниједну привилегију.

17. Pao sam za 100 mesta u rangu... U čemu je fora? U stvari boli me kurac, davno sam prestao da redovno pišem definicije... Samo nemojte da mi brišete moje stare tupave definicije!

18. OBRISAŠE ĐUBRAD SVE! SIO? NE BI ME ČUDILO JOŠ DA PADNEŠ. MARK MAJ VRDS!!!!1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.