USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. није ти ништа обрисано скоро две године. пребројавају се гласови од назад, биће боље, само мало стрпљења.

2. KOJE STRPLJENJE VIŠ DA ČOVEK PADA NA LISTI! KAIZEN NEŠTO DURADI! :)

3. Ma meni je jedino važno da mi ne brišete ništa, makar bilo 1000 u minus... A mogli bi da mi vratite nekoliko defnicija iz groblja kao nadohnadu na pretrprljni duševni bol... Kao na primer defniciju Kum... A setiću se još kojih neopravdano obrisanih... Moje su defnicije, moja deca, volim ih sve podjednako, ma koliko pojedine bile retardirane... A volim i vas ljudi!

4. Није ми уопште јасно што кријете муљаторе и мољаче, па колико сада има популарних аутора који су били на стубу срама па шта, неће нико умрети од тога, ал је добар начин превенције.

Остали који ћуте и раде испадају будале.

5. Остали који ћуте и раде испадају будале.

Apologija srpskog društva.

6. Све је ово веома узбудљиво, пре пар дана сам прешао 200, јуче сам се затекао на 160 и неком, јутрос ме дочека 95. место, а до краја дана ћу се вероватно опет наћи на 160 и неком. Живот је турбулентна и неизвесна прича из жанра трилера.

7. Mene zanima zašto otkako imam tri krune imam penziju 10% manju? :-)

Nisam čitao iskreno sve predloge al kad već prčkaš po tim glasovima za postere definicije i reakcije mogo bi da ubaciš i opciju da se svi plusevi sabiraju i dobiješ globalnog autora u rangu sajta. Kompletna ličnost s!Vukajlije.

8. I meni se svidja ovog multimedijalnog da uvedeš.

9. Mene zanima zašto otkako imam tri krune imam penziju 10% manju? :-)

Zato što si monarhista.

10. @penzioner
    I naravno ti si ta kompletna ličnost?

11. Šarlo ja sam invalid 80% tako da nikada ne mogu biti kompletna ličnost :-)

To sam oduvek predlagao. Sve da se sve sabira ;-) Čisto da spakujem svih 6 i kusur godina u jedan rang ;-)

12. Šarlo ja sam invalid 80% tako da nikada ne mogu biti kompletna ličnost :-)

Ala zajebavaš sunce ti tvoje, a imaš čelika u sebi ko Terminator :)

13. Nije to čelik to je astraplastika Bruce. Od toga se prave svemirski brodovi... :-) I veštački kukovi nama peMzionerima buržujima.

14. Još gore, ti si bre napola NASA, ja mislio da su ti stavili hrom-vanadijum :)

15. Dobro je ovo. Preglednije je. ;)

16. Naravno! meni neće niko ni da mi vrati neopravdano izbrisane definicije a kamoli da mi stavi neku u odabrane a imam samo 9 odabranih 1 za malo pa da imam boje na četu... Sad me + i oštetuju za 120 mesta! A krivo mi je da se bodem u bulju bilo kome... A ne smem ni da se bunim jer će da me banuju kao uvek kad sam se bunio... Jebi ga kad nisam uvlakuša i nemam kompanjone na sajtu sa kojima igram fucu!
    EDIT
    oko 140 mesta

17. Ma čibe dzukelo idi tamo liži buljson modovima... Ja sam uvek bio na stranu onih koji su tražili pravdu od modova...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.