Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
није ти ништа обрисано скоро две године. пребројавају се гласови од назад, биће боље, само мало стрпљења.
KOJE STRPLJENJE VIŠ DA ČOVEK PADA NA LISTI! KAIZEN NEŠTO DURADI! :)
Ma meni je jedino važno da mi ne brišete ništa, makar bilo 1000 u minus... A mogli bi da mi vratite nekoliko defnicija iz groblja kao nadohnadu na pretrprljni duševni bol... Kao na primer defniciju Kum... A setiću se još kojih neopravdano obrisanih... Moje su defnicije, moja deca, volim ih sve podjednako, ma koliko pojedine bile retardirane... A volim i vas ljudi!
Није ми уопште јасно што кријете муљаторе и мољаче, па колико сада има популарних аутора који су били на стубу срама па шта, неће нико умрети од тога, ал је добар начин превенције.
Остали који ћуте и раде испадају будале.
Apologija srpskog društva.
Све је ово веома узбудљиво, пре пар дана сам прешао 200, јуче сам се затекао на 160 и неком, јутрос ме дочека 95. место, а до краја дана ћу се вероватно опет наћи на 160 и неком. Живот је турбулентна и неизвесна прича из жанра трилера.
Mene zanima zašto otkako imam tri krune imam penziju 10% manju? :-)
Nisam čitao iskreno sve predloge al kad već prčkaš po tim glasovima za postere definicije i reakcije mogo bi da ubaciš i opciju da se svi plusevi sabiraju i dobiješ globalnog autora u rangu sajta. Kompletna ličnost s!Vukajlije.
I meni se svidja ovog multimedijalnog da uvedeš.
Zato što si monarhista.
@penzioner
I naravno ti si ta kompletna ličnost?
ujhl
Šarlo ja sam invalid 80% tako da nikada ne mogu biti kompletna ličnost :-)
To sam oduvek predlagao. Sve da se sve sabira ;-) Čisto da spakujem svih 6 i kusur godina u jedan rang ;-)
Ala zajebavaš sunce ti tvoje, a imaš čelika u sebi ko Terminator :)
Nije to čelik to je astraplastika Bruce. Od toga se prave svemirski brodovi... :-) I veštački kukovi nama peMzionerima buržujima.
Još gore, ti si bre napola NASA, ja mislio da su ti stavili hrom-vanadijum :)
Dobro je ovo. Preglednije je. ;)
http://www.vreme.com/g/images/1052301_nikolic%20glasovi%2049.jpg
Naravno! meni neće niko ni da mi vrati neopravdano izbrisane definicije a kamoli da mi stavi neku u odabrane a imam samo 9 odabranih 1 za malo pa da imam boje na četu... Sad me + i oštetuju za 120 mesta! A krivo mi je da se bodem u bulju bilo kome... A ne smem ni da se bunim jer će da me banuju kao uvek kad sam se bunio... Jebi ga kad nisam uvlakuša i nemam kompanjone na sajtu sa kojima igram fucu!
EDIT
oko 140 mesta
http://wildhunt.org/wp-content/uploads/2013/02/you-mad-bro-.jpg
Ma čibe dzukelo idi tamo liži buljson modovima... Ja sam uvek bio na stranu onih koji su tražili pravdu od modova...