Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ае се упристоји, немој да глумиш мангупа неког.
ЧУКЕЛО АХАХАХАХАХ
Ne glumim ja mangupa nego ti... usakačeš odmah u bulju modovima čim ih neko napadne... ja sam samo kritikovao nisam nikog vredjao...
Шта ћу, волим да се мазим с модовима <3 <3 <3
Ти да умеш да читаш прочитао би зашто си пао 140 места, тако да мојне мене да кривиш што те спрдам хе хе
Уосталом ја јесам мангуп питај кога хоћеш, зову ме бицепс.
Boli me kita ko si ti.. samo se miči... spamuješ... uostalom ja sam pičkica i zovu me skeletor!
Па ти плачеш за дефиницијама и плусевима и одабранима, како то да ја спемујем?
Све је ово веома узбудљиво
Što tebe boli kurac što ja plačem A? I onako nije bilo 100% ozbiljno ono što sam pisao o modovima...
немојте се тући
па мени си реко да сам чукела (едитовао после, није лепо) и да спемујем и свашта нешто ружно :'(((
Смешно је што плачете и кукате око ранга и бодова а шест пута је поновљено да се и даље броје гласови. Која оаза нообизма брате на сајту влааада, боли ме глава.
Pa ti si meni prvo reko da sam lud... pa sam zbog toga uzeo za pravo da ti uzvratim!
немојте се троловати
Na forumu
љуто
Pa da... sad i trolujem... a samo sam pričao onako kako jeste.
Izbrišite ovaj spem za ime Dobrog Boga!
Па нисам ти рекао да си луд, питао сам те што си љут кроз вивидну слику многих боја и нијанси од којих свака има искључиво позитивне вибрације, мсм чак и да се протумачи мед као луд, опет је питање, јер на крају реченице стоји знак познат и као упитник. И као крај моје одбране морам навести да се ти ипак зовеш Луди Психијатар на овом сајту, тако да не видим како би то могла бити увреда. Ево даћу ти плус на 65 дефинија без гледања.
ne može, ako mu daš deset pluseva istog dana više ga ne možeš ocenjivati :)
Jeste uvreda ako tvoj post gledamo u kontekstu moje pravične borbe protiv modosmanlijskog režima...
Добро, даћу му 65 минуса на дефиниције без гледања.
isto važi, moraš da šaraš - tri pa jednu, dve pa tri i tako dok ne ispuniš normu :)