U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Уморио сам се Психијатре, ај наставићемо неки други дан, свако добро и само тако настави.
Брусе, ниси више мод, немаш ти појма како то функционише, немој и теби да дам 65 минуса без гледања.
to što ja nisam mod ne znači da sam neinformisan - imm ja svoje izvore podataka koji su nedostupni običnim modovima :)
Bruce brate sto nisi modara vise?
Dodijalo zulum trpijeti :)
Okano se budaleštine, i bio mu vakat, njega i Ciklona baš lijepo viditi u civilu sad
Kako je krenulo ostace dva moda, tipa Kostic i Stefan.
E Brus, kad je već potegnuto pitanje, a vidim da si informisan, koja je to fora sa tom zabranom? Ja ne mogu ocjenjivati jednog autora, a nisam nikad lajkovao nikoga. Možda je on dao više od 10 pluseva meni za dan? Može li biti do toga?
Koji će ti kurac više od deset ppluseva? Pohlepa je uništila ovaj sajt
Brus odaberi mi nešto nemoj biti peder ko premijer države Srbije
Veliki bol u kurcu ja osećam sad! pa ja sam sam sebi dao minus na svaku moju definiciju sa duplog pod nadimkom Banovan i modosmanlije mi nisu skinuli ni te minuse! i ako sam pre toga pisao na četu da ću to uraditi, da bi me banovali. Ne moraju i ne očekujem to od njih, jer verovatno su oni jedni od onih koji me i najviše hejtuju...
Alo moderatori šta je ovo koji kurac.
Neko me hejtovo pao sam za pun kuraca mesta, sad ne mogu da tovarim majmune sa sajta da neću da pričam sa autorima ispod top 100 jer su jajare.
Nemam ti ja pojma, ovde su nastupile nezadržive promene otkako sam ja otišao, kad sam se vratio već je sve bilo gotovo :)
Evo sa ovog naloga sam sebe hejtovao http://vukajlija.com/recnik/autori/8443 kao što vidite imam skoro tačno negatvnih glasova koliko imam definicija. A taj dupli nalog sam napravio kad sam bio banovan jer sam se bunio kad su mi izbrisali definiciju zbog negativnog skora za kojeg me naravno boli uvo.
Viš caro dokle ova diktatura ide
Vučić platio kaizenu da pogura brusa na prvo mesto...
Jedino ako je obrnuto bilo :)
prebedno
JA JEBEM!
Makaronac vidi PVT
расни оће курца од макарона хахахах расни ПЕЕЕЕДЕЕЕЕЕЕР