Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
У доба смаризма и ремесансе кад се због љутог троловања на форуму поштено служила казна у бановини без долазака са дуплих налога. Лололо
Јбг, Реме је био у праву кад је написао онај пост, али џабе да кукамо. Чињеница је да се неки успон Вукајлије десио завршио пре 3 године, кад се после гомиле помало дечијих фора у првој години постојања, једно 3-4 године избацивала гомила врхунских дефиниција, које нису увек биле сленг, а које су писане веома необичним стиловима. Међутим, било па прошло, сленг се мења, биће и још много ствари које тада бити актуелне, а можда ће неки већ дефинисани појмови за десетак година имати сасвим другачије значење.
Hahah, i ja to sad gledam. Ćitap, da uzme sav tvoj ocenjeni sadržaj nema dovoljno da pokrene algoritam... :)
:) Jeptese
Znam ljudi, ali to su uglavnom ocjene od definicija. Daleko je lakše nabiti statistiku na posterima. Dok pročitam jednu definiciju, mogu ocijeniti 10 postera.
Ako se ne varam to su samo ocene od definicija?
Djorkaef, to je na sav sadržaj.
Znam fendi da je bulo bolje al ovo sad je bas katastrofa..aj sto ljudi slabije pisu, ima jedno 10ak autora redovnih ali niko ni da ocenjuje to..zbog toga pricam.
AHA, ok onda..
Ja sam batalio citanje pre oko 1,5-2 godine a nikad nisam ni jednu reakciju ocenio i sigurno 70posto ocena mi je na definicije u zadnje vreme malo vise na postere.
Pa verujem ja da je ljude smorilo pa da su zato prestali.ranije se mnogo vise ocenjivalo..al gledam kako sad nema nekih novih autora koji ce citati i ocenjivati..
Ustvari ima ali bas bas malo..
Jbg
Neka čovjeka jbg da bi ocenio 50 k mora prvo 5 k
odzvonilo i kaizenu
NAROD SE BUNI
http://i.imgur.com/AyqctpU.jpg
VRAĆAJ KO ŠTO JE BILO
vidi ga ladno direktor 1. na posterima, čestitam
nego zašto ne bude ko pre rangiranje samo da se metne iznad ovoga, tj. da stoji ko sad tajitaj za def, tajitaj za postere..... samo još iznad da celom dužinom stoji polje kao što je nekada stajalo
ovako je gowneto veliko gowneto
i koji kurac sad ne može da se vidi ukupan br. ocena(koje si dobio i naredne godine od one kad si izbacio sadržaj), oće se srediti to?
Па и не баш. Гледам ја дефиниције од пре 6-7 година, нису садашње дефиницје толико лоше. Погледај само какве су одабане биле раније. Ствар је у томе да је много старих чланова отишло, што због обавеза, што због других ствари, а да је нових мало и да се млађи више пале за зиљаве ствари као што су Исповести, Другачији или Психологија успеха плус него на Вукајлију. Људима је лакше да буду мазохисти који жале своју тужну судбину него да покушају да праве зајебанцију на све то. Па чак је боље и да пишу патетичне дефиниције, да макар покушају да се изразе својим речима, али не, лакше им је да лајкују туђе објаве.
Још једна ствар. Ми који смо остали, нама Вукајлија није више нека сензација, није дивљење туђим креативностима, већ смо и изгрдаили неке своје стилове писања и прављења реакција и постера који се свиђају другима, а и Вукајлија је постала оаза у коју бежимо после уласка са Тадићем у ЕУ 2010. године и незадрживог срљања у прогрес на европском путу са Вучићем који ће кулминирати 2017. године. Пошто нас је срамота колико нам је добро, склањамо се овде од стида.
Не бих да изигравам Вучића, али морам да похвалим људе због успешно обављене хуманитарне акције. Кад смо успели да постигнемо да се људи који се никад у животу нису видели, боље разумеју него сви наши политичари заједно, тада смо постигли да Вукајлија више није била само: дефиниције, постери и реакције, јер је форум постао озбиљно јавно гласило, а не само место за међусобно посипање говнима. У време поплава нам је ваљао сајт. Зато не дам Вукајлију. Лололо
Da i ja jednu pametnu kažem:
Definicije ograničiti na 350 karaktera.
Дабогда те ограничили на 350 метери кретања!
Вређа ме кад један Бохор говори за мене да сам полтрон.
Pa zar nisi?
Mada kad se raspravljamo ja koristim izraz jajara za tebe da umeš da budeš nekad.
Poltron mi je nekako politički izraz.
Nemojte se tuć.