Šta je, javio, bilo ti je lepo da uduplan i razvijen u strelce podjebavaš ljude i mlade autore nagoniš na suicid, a sada bi da multipleksuješ? Neće da može!
Кад су други дупли одбановани, требало би и Страјизам.
Мислим да би требало увести опцију да можеш да пратиш неког аутора само ако имаш 50 поена или можда 100 поена на дефиниције. Многи дођу на сајт, запрате пар аутора и само читају њихове дефиниције или само популарне. Требало би вести да новајлије и они из офа могу да виде само одабране и најновије. Исто да важи и за постере и реакције. Дакле, 50 поена за дефиниције поред услова за форум да буде и услов да можеш да читаш популарне и пратилачке. То би могао да буде један од начина да се мало повећа оцењивање на сајту.
И требало би чистити постере и реакције. Много се тога накупи, стоје данима постери и реакције са негативним скоровима, а модератори су сконцентрисани на форум. Зато би требало да модератори постану супермодератори, а да се узме још десетак људи који прате све радове да буду модератори и да бришу радове са лошим скором.
добро је луди
него оће ли бити изнад ова три поља за ранг деф, пос и реак и оно старо поље целом дужином? И оће бити уопште просека дефки и укупног броја оцена било где да пише?
Ako misliš na rang pre što je bio, to ti stoji i sad, to ti je rang definicija. Samo su se one računale u rang. Jesi prosečna Srbenda. Ukupan broj ocena takođe piše. Prosek možeš da izračunaš za 0.235 sekundi, ako stavi prosek za defke, mora i za prosere i redakcije. Što su tri reda još, koji će klinac.
Sledeci put nece biti skrivena kamera.
DOSTA VIŠE SVAĐANJA :(
Hahaha usro se StevO za defku, pa se autocenzuriše
Ђес, Шоне.
Ja sam hteo da pitam pa nikako da stigne na red al evo stiglo na red....
S obzirom da pored ovog imam još 5 naloga može li se zbirno sve staviti pod ovaj nalog pa da i ja budem jako mudo?
Tad bih po slobodnoj proceni imo zagarantovano neko mesto izmedju prvog i drugog....
Јавио, био би глич у ранг листи и онда би се појебали сви гласови осталим ауторима.. Јел то оћеш? Ако то оћеш онда може...
Šta je, javio, bilo ti je lepo da uduplan i razvijen u strelce podjebavaš ljude i mlade autore nagoniš na suicid, a sada bi da multipleksuješ? Neće da može!
A i taj glič je kažu baš nezgodna stvar
ja tražim da mi se odbanuje strajizam, koji je nepravedno banovan udruženim zločinačkim poduhvatom čoban/hobit/blondi
Кад су други дупли одбановани, требало би и Страјизам.
Мислим да би требало увести опцију да можеш да пратиш неког аутора само ако имаш 50 поена или можда 100 поена на дефиниције. Многи дођу на сајт, запрате пар аутора и само читају њихове дефиниције или само популарне. Требало би вести да новајлије и они из офа могу да виде само одабране и најновије. Исто да важи и за постере и реакције. Дакле, 50 поена за дефиниције поред услова за форум да буде и услов да можеш да читаш популарне и пратилачке. То би могао да буде један од начина да се мало повећа оцењивање на сајту.
И требало би чистити постере и реакције. Много се тога накупи, стоје данима постери и реакције са негативним скоровима, а модератори су сконцентрисани на форум. Зато би требало да модератори постану супермодератори, а да се узме још десетак људи који прате све радове да буду модератори и да бришу радове са лошим скором.
Koji novajlija dođe da čita defke? Pa ja nisam berem pola godine znao za opciju prati. Svi dođu zbog postera.
Sad mi slucajno zapao za oko jedan glas:
Читаш ти ово што ми серемо ил нас само ложиш?
Sad mi slucajno zapao za oko jedan glas:
created_at: "2011-01-01 00:00:00", value: -1
http://replygif.net/i/333.gif
rasni, iz vrtića, unprofor im uveo net posle rata
Kolko je dobra pička, z-l-o.
Ima i ova "verzija", ali ta je jača.
http://www.dodaj.rs/f/44/K0/4hBffXQv/1/1239704331gina-carano.gif
Alo kazan što si mi ukro glasove decxko?
Ko? Kome? Dati minus tačno u ponoć kao čestitku za Novu Godinu nije mala stvar.
добро је луди
него оће ли бити изнад ова три поља за ранг деф, пос и реак и оно старо поље целом дужином? И оће бити уопште просека дефки и укупног броја оцена било где да пише?
пусти агилног и боранију, мени одговори
ово је важно питање. мора стајати изнад оно као пре!
Ako misliš na rang pre što je bio, to ti stoji i sad, to ti je rang definicija. Samo su se one računale u rang. Jesi prosečna Srbenda. Ukupan broj ocena takođe piše. Prosek možeš da izračunaš za 0.235 sekundi, ako stavi prosek za defke, mora i za prosere i redakcije. Što su tri reda još, koji će klinac.