A cuj ovo: mogucnost da pravis nove definicije ce uskoro da zavisi od broja obrisanih (a ne odabranih, kao sto je to sad slucaj). Ako imas previse obrisanih moze ti se desiti da mozes da pravis jednu u mesec dana.
Казане, онда има смисла да се одради то само за дефиниције које је обрисао модератор. А и долазимо до тога да неко ко је јуче отворио налог може више да пише од Суровог рецимо, који је сам себи обрисао 1500 дефиниција.
стоји број оцена на дефке које су дате у истој години кад је иста и направљна, дефка
davaj neka takmičenja i sve će ostalo zaboraviti.
laku noći!
Ipak ručno broji.
A govorio sam vam da ne dirate definiciju dana. Eto vam sad.
Oh ne.
и ако ми се обрише дефка са скором 10:6 јел то значи да ми се додаје на профил још 4 поена???
Jel moguce da se racuna groblje?
Pa ja imam 80 definicija an groblju, sve su zajebancija.
jel može meni da se odabere neka defka?
Da gotiviš Škodu, moglo bi, povukao bih veze.
Ovako, ne.
povuci me za kurac
Znači neće da može da mi saberete sve zbirno...u bedak majku mu...
a toliko mi znači da budem prvi ili bar drugi...
Preciznije bi bilo reći da ti se četiri poena brisanjem definicije ne oduzimaju. Ali da, to je to.
povuci me za kurac
HHahhahahaha
Elem kad se sve sabere po pare da je Glavni prvi. Brat ima 1400 definiciaj na groblju
Cujte ovo. Napravim defku, iscimam 3,4 autora da mi daju plusice i obrisem je. A brojcanik raste.
A cuj ovo: mogucnost da pravis nove definicije ce uskoro da zavisi od broja obrisanih (a ne odabranih, kao sto je to sad slucaj). Ako imas previse obrisanih moze ti se desiti da mozes da pravis jednu u mesec dana.
/m/
https://www.youtube.com/watch?v=vucEwLHm_VY
Казане, онда има смисла да се одради то само за дефиниције које је обрисао модератор. А и долазимо до тога да неко ко је јуче отворио налог може више да пише од Суровог рецимо, који је сам себи обрисао 1500 дефиниција.
А чуј ово: Кладим се да ће бит' глуп тај алгоритам јер неће поткрпит' све аргументе :Д
zvaćemo ga straja
novi autori će govoriti:
glavnizam nusmi
Opet cemo naci rupu i tu lololo