Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Popravi edit dugme. Glupo mi da moram da brisem poster i da ponovo stavljam da bi nesto promenio.
Uradi 'refresh'.
Ma eo obrisao sam.
Сад улазим, гледам профил и контам шта је ово, 'иљаде дугмића, што ме умодова опет несрећо каизене :)
Uvedi da ne mogu da se vide postovi na forumu ako neko nema 500 poena, znači napravi ga nedostupnim za stalkere. Svaki normalan forum ima neku zaštitu, nisu "otvorena vrata".
Pun mi je kurac nekog ustručavanja po sajtu i cenzurisanja postova.
Zajebi maloumne prijedloge sa +/- patetikom.
Ili daj onaj nemoderisani deo foruma sto si najavio pa da razapnemo #### ######
Zazshto ne mozhe da se widi ko je banowan.
Treba da postoji neka lista banovanih.
Malo su imbecilne ove ideje o ograničavanju pristupa dijelovima sajta kad je ionako sve zamrlo.
Cara, imas listu banovanih u "Poslednje aktivni autori" sekciji
Fala Le pjaf.
Ipak ima, ali je za klik dalje.
Treba videti da se lista banovanih nekako integrishe sa naslovnom
Opa, ušo sam u prvih 100...crknite dušmani...
javio uzvraća udarac
Al zajebava me Gazda za postere...imam bre 6 postera i teško mu da sabere...
Po mom iskustvu sa brojanjem što se duže broji veća krađa, što na izborima što inače, ne daj da otmu, tuđe nemoj svoje ne daj, bar što se postera tiče
Mrljo imam isto iskustvo...čuješ broji...proći ćeš ko ćuruvija...ili bar ko milošević...
Gazda ako pratiš ovo ja se malo zajebavam, ako već misliš da sam ozbiljan onda, samo me nemoj u kreč
http://www.dodaj.rs/f/1x/13i/3XtfPtgG/screenshot2015-03-20-19-.png
Imaš ovaj bag kod banovanih
+ ako neko ima negativan broj glasova u nekoj kategoriji, prikaže mu tipa --21. Stavi npr apsolutnu vrijednost iza minusa ili ne stavljaj minus nemam pojma
Kako koji kurac sada može da se primeti da li neki čoban ide okolo po sajtu i hejtuje ako nemamo uvid u ukupan broj poena?
Ajde kako?
kajzene jebes ove tvoje fiks ideje,za definicije,postere i reakcije me boli kurac,ali vrati za kafanu da bude 500 poena,tvoje sjajne ideje sjebavaju stvari tamo prilicno...
svako ko redovno tamo bleji ti je to na ovoj temi trazio a sad i ja koji isto sam tamo redovan...sa ostatkom sajta me ne zanima,ali ove tvoje sjebane tabele prilicno sjebavaju stvari na cetu
svako ko redovno tamo bleji ti je to na ovoj temi trazio a sad i ja koji isto sam tamo redovan...sa ostatkom sajta me ne zanima,ali ove tvoje sjebane tabele prilicno sjebavaju stvari na cetu
+1