Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Слажем се. Има толико добрих дефиниција које стоје са скором 12:2, 9:1, 21:4... а одличне су. Замислите да им је скор 120:20, 90:10, 210:40, биле би у одабраним. А имате дефиниције писане пре 5-6 година које имају скор 1400:600, а које нису међу одабраним. Раније су сви са крунама, значкама и медаљама били много активнији кад је читање и оцењивање у питању. Сад ем што многи од њих не долазе, ем што ови који су остали, не читају.
Јбг, оно допуштање масовног вређања и хејтовања по форуму од претпрошле године је отерало и многе људе са Вукајлије. Модератори су то сматрали за шегу, шалу зајебанцију и сад сви чекају Каизен дуради нешто. А и модератора нема довољно. Потребно је 20 модератора и то да већина буду они прате и кометаришу радове, а не само форум, а не да остане или само Видра, или само Трућ међу активним модераторима и да морају да брину од целом сајту.
Опет кажем, да би требало новајлијама оставити могућност да читају први само најновије и одабране и да не могу никог да прате док не скупе минимум 100 поена на дефиниције. А и границу за форум повећати на 100 поена.
KMEEEEEEE ULAZE NAM REAKCIONARI U KAFANU KMEEEEEE KAIZENE URADI NESTO DEBILI POKVARISE SAJT KMEEEEEE!!!!11JEDAN!1!
Jebali vas oni u dupe iznapusavate ih par puta i nece vise dolaziti, ako dozvolite da vas neka boranije izbaci iz takta onda ne znam sta trazite na sajtu koji kurac. Kad skontam koliko se pojedini grcevito bore skontam koliko mi je dobro jer pored sajta imam i zivot lol.
ćao megote, poz mirjanu
Vazi
Mislim da to ima faco al samo preko kompa.
Комп нисам упалио ево има година срце си заледила. Фала на информацији.
imas zivot u kojem si divlji vepar
kako glupo kapiranje onoga sto sam trazio,tipicnu za tvoju lobanjicu...jel ti remac burazer mozda,mozak vam dopire do slicnih visina
Stigao i pop da sahrani temu lolo
kako glupo kapiranje onoga sto sam trazio,tipicnu za tvoju lobanjicu...jel ti remac burazer mozda,mozak vam dopire do slicnih visina
Zao mi je sto si se pronasao.
http://vukajlija.com/forum/teme/56054-predlog-da-se-poveca-broj-poena-od-definicija-potreban-za-pristup-kafani a uostalom ti si otvorio ovu temu o cemu pricamo...pronasao si samog sebe u tome sto si izjavio
Aj ga jebi Fendere, a oterali ste nas zbog banovanja :)
fender mozda gotivi,al vecini nije do toga da ga neko banuje za svaku sitnicu i kad oce i izdrkava mu se kad se ovde uloguje...
Dole bagra moderatorska lololo
Vidiš kako se ollanik dobro seća :)
Ne zajebavaj Gonzo, ti si bio u emigraciji :)
Da oterani ste jer ste postupke jednog govnara koji se izdrkavao svojatali kao da ste sami činili. Kolegijalnost vaša. Znaš to Bruse dobro, nemoj da potenciraš pls
Naravno da sam bio, zato i kenjam jer nemam pojma o čemu se radi :)
Loj Magotina sere po sebi temom ovom lolo
ovo nije rečnik slenga, ovo je forum
chat party, group chat sexy girls
Sudija majmune! Ćerka ti se jebe sa štoperom!
Svidja mi se to sto te ne smara da mi rovis po profilu da bi nasao temu koja je zadnji put bila aktivna u septembru 2013, cisto da bi sebe uvjerio da si neko mudo na sajtu. Ja sam probao, vidio da kajzena boli kurac i odustao, sigurno cu sad da se smaram da molim kajzena da zbog mene mijenja sajt, da mi neko ne daj boze ne bi isao na zivce.
Koliko je Bohor ubedjen da je u pravu...
Olanice, da nije ekipe na koju se drkas kako je precesto banovala, ti bi i dalje bio u trajnoj baniji, da te podsetim.