USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. dejan da ne jede govna +3

2. +4
    Kazane ozbiljno.
    Zameni Terasu i Kafanu. Na Terasi uvedi pravila ulaska koja oćeš jbg al za kafanu rebni 2 ili 3 k poena brt. Nači ništa odlikovanja, ništa pehari i krune i rang. Samo poene i to je to. Opet ne moraš ništa da čačkaš 10 metara dana

3. kajzene jebes ove tvoje fiks ideje,za definicije,postere i reakcije me boli kurac,ali vrati za kafanu da bude 500 poena,tvoje sjajne ideje sjebavaju stvari tamo prilicno...
    svako ko redovno tamo bleji ti je to na ovoj temi trazio a sad i ja koji isto sam tamo redovan...sa ostatkom sajta me ne zanima,ali ove tvoje sjebane tabele prilicno sjebavaju stvari na cetu

+5 kajzene jebem ti oblak

4. nisam ukapiro, šta vas jebe za kafanu?

5. kaizene, vrati kako bilo!
    a sa tom terasom eksperimentiši

edit: ima bag, ne mogu duđem u čet Uprava

6. evo pancera i ogma ne mogu da udju sad jer nisu u prvih 1000...kad je bilo 500 + ulazili su...sad ulaze neke posterdzije i rekcionari...menjanje garniture naglo,ne valja to,a ta mesta variraju,necemo da bleji neko ko je u prvih hiljadu na rang listi nego neko ko ima 500 + poena kako je i do sad bilo...ne moras da menjas nista sto se tice ostatka sajta sto se mene tice samo umesto ,,prvih 1000 autora,, vrati ,,autori sa 500+ poena,, kao je i bilo i kako je kafana od samog pocetka bila i izgradila se kao takva

7. kaizene, šta koji kurac radiš sa ovim brojačem pvtova?

8. , ovo je demokratski uredjen sajt, pokrajine reakcdzija i posterdzija hoce vecu autonomnost. ebi se. napravio si golo gomno.

tako si i kosovo dao onomad kad si reklamirao televiziju , PISALO JE KIM i SRBIJA odvojeno kaizene izdajo

9. evo pancera i ogma ne mogu da udju sad jer nisu u prvih 1000

pancera

то кајзене немењај ништа сад

10. Редање дефиниција и осталог по популарности на профилима аутора треба вратити наравно.

11. штае ово јебем ти тробоге откуд мени оволико плусева од реакција када немам нити једну

12. Mislim da to ima faco al samo preko kompa.

13. Hoće li se vratiti na profilima polje sa ukupnim skorom odnosno plasmanom jer ja nikako ne mogu da 390 kako mi momentalno stoji kod definicija.

14. Brate tebi mora tako, nisi godinu dana bio na sajtu :-)

15. Brate tebi mora tako, nisi godinu dana bio na sajtu :-)

Ma idi bre Bohore popravio mi se plasman :)

16. Колико слабог оцењивања данас, туга! Дај Боже да је ово помрачење зафркнуло радњу...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.