Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne vidim tu ništa problematično... Da nije možda žrtva nečijeg terora?
Rođen sam u Žitorađu 2003 godine, u predivnoj porodici, gde su svi bili zdravi, pa su me nazvali #######, što znači život. Osnovnu školu i dalje pohađam, probleme mi zadaje profesor Žitomir koji je ljubomoran na moje ime #######, što znači život! Planiram da sa 16 godina odem za Beč kako bih živeo bolje, zato što moje ime #######, znači život. Sa svojih 11 postao sam Mr. portoreske revijere, čim je žiri ugledao moje ime, #######, što znači život, shvatili moje gledanje na život, i uverili se u moju temperamentnu ličnost, odlučili su da budem pobednik izbora Mr. portreske revijere 2014 u Rzavcima. Nadimak sam dobio, po plemenitom metalu živi, sto znači život (Zbog #######-moje ime). Tata mi je obećao da će mi kupiti Nivea anti-stres kremu od 47KM da bih izgledao življe, zbog mog imena #######, što znači život.
S poštovanjem #######, što znači život.
https://www.youtube.com/watch?v=i9AT3jjAP0Y
#######
аууу, ти баш деки хоћеш да те ови из ВТК наватају па да добијеш 2 године. Ено Јебач обрисао слику фино, искључио комп, мобилни, бацио пуњач, крије се по шумама и горама војводства Косјерић и једе ЈНА паштету из шесетосме, и то све само јер се усудио да прикаже лик оног малог ########
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/JQ5RkXu.png
TO JE ###### MAMA
######## MAMA RADI TO
#######
NELOL
хахахаха едитово пост, ####### мајка врши притисак
јанпију је обрисан коментар и банован је, не знам колико ће вам ово бити занимљиво, али водите рачуна.
nije uopste zanimljivo pravo da ti kazem nego mene interesuje ime ##### keve da sprdamo malo nju a ne njenog sina koliko sam shvatio ovde je zabranjeno pljuvanje samo nesrecnog ##### ne i keve
jelena valjda. upropastila detetu život. živojinu.
Pospeeja jedna.