Prijava

Баба Ванга је рекла да ће лек против рака имати доста гвожђа, цијанид је једињење гвожђа... То ако ти је нека утеха

шта који курац, цијанид је CN

Цијаниди су соли цијанидне киселине, а CN је негативни анјон. Баш једна од најпознатијих соли цијанида је једињење са гвожђен и није отровно.

Boho, ako je zahvatilo krvne sudove i ostale organe, onda postoje jako male šanse da se izleči. Znam lično za mog burazera da je pio neke baš odvratne čajeve, sa benzinom, koji su mu pomagali sve dok se bolest nije vratila, posle je počelo da se širi i nije ništa pomagalo. Pio je takodje i ne sećam se tačno, ali mislim da se radilo o otrovu škorpije sa Kube čini mi se, to ima samo u Albaniji da se kupi, bar je tako bilo pre dve godine. Koliko se sećam i to mu je pomagalo. Jbg probajte sve, ja mogu tek u četvrtak da pokušam da nadjem broj telefona jednog lika iz Bosne, koji pravi te čajeve i dalje za dž, koji su malo je reči odvratni, ali pomažu koliko toliko, pa ti šaljem.

To krkanje kojekakvih buckurisa deluje na simptome a ne na bolest, covek se oseca bolje, pa misli da ozdravljuje. Eventualno pobije celije, ali ne razlikuje rak i zdrave celije. Dakle leci jedan deo a ubija drugi. Kanabis ne leci rak nazalost. Ima naucna studija koja je to pokazala.

Nemam nista protiv alternativne medicine kad doktori ne daju nadu nikakvu vise. Ali u njen uspeh ne verujem i nazalost se smrt samo ublazi ako i to. Ako doktori daju minimum sanse ne uzimaj nista na svoju ruku.

Из нажалост сопственог искуства укратко имам следеће закључке:
1. Не верујем лекарима и не чекај на њихову реакцију, ако један каже данас да не може да се лечи иди одмах сутра код другог, трећег, четвртог. Али буквално сутра, сваки дан је битан.
2. Ако кажу да "није за операцију" тутни 500 јура слободно, видећеш значајну промену у ставу и оптимизму
3. Покушај да што више олакшаш тој особи све муке и сваки дан.

О осталим стварима немам информација.

Boxore, samo mi potvrdi daj taj tvoj bolesni prijatelj nisi zapravo ti. :'(

S tim se i ja slazem, ali i dalje trazi pomoc lekarima, a ne baba vangama. Cinjenica je da sto je na zajebanijem mestu vise kosta, a ako je veca sansa da se umre, prosecni lekari nece jednostavno da se mlate, pogotovo ako su pluca u pitanju.

Lekari jesu mahom govna, to nije tajna, pare su im najdraze i mnogo ih ima nestrucnih, al ti sto prodaju cajeve za ciscenje raka su milijardu puta veca govna jer manipulisu tudjom nesrecom. Lazu da ce biti bolje. A medicina bar kaze da su sanse minimalne, ma koliko to surovo zvucalo.

Ako osoba umire i nema joj spasa onda alternativna medicina moze da olaksa samo, da boli manje, taj kanabis deluje na bol, ili makar na psihu da misli da zdravi pa da joj se olaksa smrt. Ali ne nadaj se mnogo da ce stvarno ozdraviti. Sranje je ali tako je.

ajde ne lupaj kafa jebene gluposti...ima naucna studija koja je pokazala da kanabis ubija rak...ima prestrucnih doktora koji isto to kazu..ima covek u hrvatskoj kome je kanabis ubio rak za 4 dana...ako treba okacicu ovde 342563 linkova o svemu tome

To krkanje kojekakvih buckurisa deluje na simptome a ne na bolest, covek se oseca bolje, pa misli da ozdravljuje. Eventualno pobije celije, ali ne razlikuje rak i zdrave celije. Dakle leci jedan deo a ubija drugi. Kanabis ne leci rak nazalost. Ima naucna studija koja je to pokazala.

Својевремено сам имао задатак да одрадим план промоције помоћног лековитог средства на тржиште. Дали ми укратко шта је лек, како функционише, циљну групу и то је то. Међутим, онда ухватим и мало истражим сам лек, што није био мој посао. И нађем једну компанију која га пљује и каже да је некористан, чак и опасан, и другу, које је наравно продала лиценцу како га хвали. Шта сад човек да мисли?

Фармацеути су мафија (већи је профит у лековима него у нпр оружју или белом робљу), и убеђен сам да само траже начине да нас цеде, и да им више вредимо болесни него здрави. Многе болести могу да се излече природно. Како, и да ли је и канцер међу њима, не знам. Лекови помажу, али неки су и штетни.
И не мислим да су лекари најпаметнији на свету и да их треба слепо слушати. Два примера у породици где је урађено уз велико противљење лекара и тако сапшен живот. И са друге стране, 4 пута где су спасили живот.

Много сам се искењао, ал поента је следећа - пробај све. Ништа немаш да изгубиш. И ћера је лепо рекао, вера у боље је битна. Тај неко мора да има вољу да се бори. Без тога је скоро немогућа мисија.

Kafa
Kanabis ne leci rak nazalost. Ima naucna studija koja je to pokazala.

Dukka
Evo ja ću da ti kažem iz druge ruke. Pisao sam već o ovome.

Pre tri i po godine, drugar saznao da boluje od bolesti koja se naziva Hočkinov limfom, što je zapravo maligno oboljenje limfocitnog tkiva. Leka nema, samo hemoterapija pomaže, a uz to pije pun kurac lekova i još mora da pazi na ishranu i uslove u prostoriji u kojima boravi. Ne znam koliko ste upoznati, ali te hemoterapije skoro da ubijaju čoveka, što psihički, što fizički.

Elem, odradi on jednu tu terapiju, 2-3 meseca je to trajalo čini mi se. Naravno izgubio je sve dlake po telu, a da ne pominjem da mu je muka bilo skoro mesec dana posle svega toga. Onda je morao kompletnu krv da promeni, gde smo morali da nađemo apsolutno zdrave ljude sa odgovarajućom krvnom grupom da budu donatori. Od 30+, njih 8 je prošlo samo.

Da ne dužim, odradio je sve to, kao sve je bilo u redu, bolest mu se vratila posle par meseci, pa je opet sve ispočetka morao da radi, s tim da je ovog puta u jednom trenutku umro, odnosno bio klinički mrtav, ali su lekari uspeli da ga spasu.
Došlo je do kraja, izlaza više nije bilo, ili smrt ili nešto radikalno da se uradi.

Platio je, a zatim smo prokrijumčarili iz Holadnije tri bočice kanabisovog ulja, koje je on počeo pre jedno mesec + dana da koristi. Pre nedelju dana je otišao na kompletno snimanje u Čačak, pošto mu je bliži taj grad, a na snimku - ništa. Apsolutno kao da ništa nije ni bilo, samo što se vide ožiljci na plućima valjda od hemoterapija. Njegov glavni doktor u Beogradu nije mogao da veruje kada je video snimke, rekao da sa njima nešto nije u redu i tražio da se ponovo snima u Beogradu. Rezultat isti , na snimcima se ništa nije videlo. A tek je pri kraju pve bočice.

Tako da, iako sam bio malo skeptičan po pitanju delotvornosti ovog leka, sada sam siguran da definitivno može ljudima da pomogne.
A i kaže da ga do jaja radi kanabis kad ga konzmira :)

Слажем се са олаником. Зна се да се доста људи тако излечило, па зашто не покушати? Једино што може да се изгуби је лова, али у тој ситуацији нико не жали паре. А и ако помаже само код симптома, и то је заувар. Ако већ мора да умре од тога (опет да поновим, јебига, скоро је неизлечиво, надам се да се то неће десити), нека барем умре мирно, а не у мукама. Бохоре, ако ти је фрка за паре, мислим да стварно није проблем да се неколико нас отвори за по десетак еврића сваки (реално, неки попуше за три дана те паре, а нас двадесетак да да и то је већ доза уља за месец дана), веруј ми да ћу ја бити међу првима ако буде требало да се приложи.

Linkuj olanice slobodno, kad lupam. Al da je naucni rad u pitanju koji kaze da kanabis moze da IZLECI rak. A ne tekst s neta koji smo mogli i ti i ja da napisemo.

Ti sto su pili kanabis pa ozdravili su i isli na hemoterapiju i pili lekove, kao Dukkin, a sto se lekova tice svaki ima nezeljena dejstva to je tacno, al nece se lose dejstvo ispoljiti kod svakog.

Lekovi za rak su toliko skupi da sumnjam da bi se "farmaceutskoj mafiji" vise isplatilo da umres nego da proda lek koji deluje.

Pa snajderu to i kazem. Ako nema nade vredi pokusati, ali ako ima nade onda idi kod doktora, a ne na alternativu kao sto tuca ljudi rade i umre

Главни проблем код рака је што се третира хемотерапијом која је ужас благи, НАУЧНО (да не буде само текст са нета) је доказано да већи проценат оболелих од рака умре од хемотерапије него од самог рака. Да је количина радијације мало већа не би отпадала коса него руке. А и то што кажеш да се не исплати фармацеуској мафији није тачно. Генерално гледано, ако се вакцинишеш можеш да спречиш дечју парализу. То је бесплатно, тј. држава даје неке мале паре. Али ако се не вакцинишеш и оболиш од дечје парализе лечење и операције су много скупи. Дакле фармацеутима је твоје ДУЖЕ ЛЕЧЕЊЕ увек исплативије него да те брзо излече.

Lekovi za rak su toliko skupi da sumnjam da bi se "farmaceutskoj mafiji" vise isplatilo da umres nego da proda lek koji deluje.

???

НАУЧНО (да не буде само текст са нета) је доказано

Не видим да си игде цитирао тај научни рад

Ima cela teorija o tome. :D
Mrsko mi da pisem sad posto vidim da jedina ne verujem u cajeve i sl. Ugl, pravljenje leka i pustanje na trziste je danas p. Oroces koji traje preko 15 godina. A da je bas tako da nema veze sto ne deluje, lekovi se nikad ne bi povlacili s trzista.
S moba sam pa mi tesko da ulazim u linkove
http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2012/07/25/cannabis-cannabinoids-and-cancer-the-evidence-so-far/

Evo ti tekst jedan, gde je lepo opisano. Ako imas zivaca citaj. U linkovima u delu da li leci su ti naucni radovi, koji pokazuju da kao i svaki lek moze da ima suprotno i jos tucu nezeljenih dejstava, dakle nema nista cudesnije u njemu nego u priznatim lekovima.

Kao kad bi sad neko koga je hemoterapija izlecila pricao svima u jbt mene izlecilo znaci nema sanse da umres. Ne kazem ja da kanabis ne deluje na rak ali je mnogo pojednostavljeno i netacno reci da izleci rak.
I ako izleci zasto ja znam ljude koji su umrli iako su ga pili. Najveci problem kod raka je sto organizam prolupa i bori se protiv sebe i svojih celija ali nije svaki rak svugde isto da bi mogao isto da se leci

Apropo toga da se f.mafiji isplati vise da te mrcvari onim sto ne radi nego sto deluje, novi oralni antikoagulansi (za prevenciju nastanka tromba-iliti buduceg sloga) kostaju u terapiji MESECNO 6-10 hiljada dinara. A sad zamisli koliko bi kostalo da se tako otkrije lek protiv raka koji deluje. Zato kazem da je to da farmaciji odgovara da umres ugl. pretpostavka ljudska i naklapanje.

Kafa, evo ti citat sa Wiki, ako te ne mrzi isprati sve linkove

http://en.wikipedia.org/wiki/Policosanol

Published studies have come to conflicting conclusions regarding the efficacy of policosanol in lowering LDL (i.e., "bad cholesterol") or raising HDL (i.e., "good cholesterol").,567 despite a number of studies funded by the Cuban government, which produces and markets the drug.8 Older independent clinical trials found no evidence of the efficacy of policosanol,5 while more recent studies have found an effect.910

Neki su našli da pomaže, neki nisu. Kome verovati? Da li znaš da su pre 35 godina medicinske sestre proveravale da li deca pravilno koriste fluor, i to u školskim klupama, da bi sad odjednom digli frku kako je on smrt za moždane ćelije?

Primera je previše, nažalost. I nište nije crno/belo, makar za običan svet. Mada se sa ovim ispod skroz slažem

Kao kad bi sad neko koga je hemoterapija izlecila pricao svima u jbt mene izlecilo znaci nema sanse da umres. Ne kazem ja da kanabis ne deluje na rak ali je mnogo pojednostavljeno i netacno reci da izleci rak.

Borko, wikipedia bas i nije naucni sajt. Al poenta je tu negde.

Pa to je ono sto sam rekla upravo, bruse, karcinom je tu, ali nije bol, jer leci posledice bolesti, a ne samu bolest. Dakle ostaje opasnost da se rak prosiri i ubije ga. A svaka bolest ima faze kad miruje, nije ni to nepoznato.

To je tvoje stanoviste za nacin lecenja, ne slazem se al ok, jer ja pijenje kanabisa ne smatram nista manjim eksperimentom nego pijenje leka, al to je opet do coveka licno.

Uglavnom, da ne davim vise. Posto ucim o tim sranjima sta kako zasto, moje je da probam da ubedim nekog da nauka zaista nije dokazala da kanabis leci rak, jer ljudi olako veruju u sve sto procitaju iz sumnjivih izvora, pod "naucno je dokazano", bez dokaza naravno. A ako neko vise veruje alternativnim metodama, jbg, svi imaju pravo na izbor.