Karcinom sve mu jebem mrtvo

1. Boksere znaš da sam ja u penziji zbog raka. Eto ti na pvt moj broj. Da se ispričamo;-) Menije je rak umro pre deset gidina. Borba od godinu dana. Paklena. Al izgleda da sam ga otrovao...

2. Mili ima ona ordinacija "hram" za njih znam da su nabavili najkvalitetniju i samim tim najskuplju simensovu opremu(nisam cuo nego znam) a strucnjaci vrhunski su ti u fressenius medical care, takodje su dobro opremljeni samo je osoblje sa instituta za radiologiju srbije i za verovati im je

3. Kafa, evo ti citat sa Wiki, ako te ne mrzi isprati sve linkove

isprati sve linkove

sve linkove

Јел чита неко нешто лепо, или само форе ради?
    И онда то стандардно подјебавање тип

wikipedia bas i nije naucni sajt.

Јер је, too long, did not read! Глупост.

То што сам извукао цитат, не значи да он није научно поткован. Имаш 6 научних радова који то потврђују. И што је била поента мог поста, они су контрадикторни. То је била пластична илустрација примера фармакомафије. Мало веће, на глобалном нивоу.

Ал то нема веза са Бохоровим проблемом.
    Јбг, исто је јако битна исхрана. И то ваљда зависи од врсте рака.

4. Možemo pouzdano pričati samo o psihološkim efektima, ja lično nemam poverenje u alternativno u smislu da može izlečiti čoveka na fizičkom nivou. Ne mogu ni da jamčim da ne može, a svakako ne šteti.
    Nikako ne treba zato zanemarivati psihološki, i dobro je što imaš entuzijazam kao neko ko mu je blizak. A stanje duha je fakat pola izlečenja, ako ne i više. Svako podilaženje, tetošenje, tretiranje obolelog kao jadnika je u stvari ohrabrivanje depresije. Ne treba ničime staviti do znanja obolelom da je u nečemu privilegovan iz sažaljenja, u svakom smislu. Npr, ljudi su skloni da sve dopuštaju ljudima u takvim situacijama, da ih drže kao malo vode na dlanu, što može rezultirati jedino time da oni izgube kontakt sa realnošću i pomisle da su otpisani od strane svih.
    Dakle, normalan, ohrabrujući tretman, bez usiljenih osmeha itd, u pravoj meri i na pravi način, da bi se osećao i dalje kao čovek, a ne samrtnik.
    Što se tiče hemo-radio, prva radi po principu "zajebi jači otrov slabijim", druga je radioaktivna, tako da obavezno konsultovati veći broj lekara po tom pitanju. Meni su neki nametali radioterapiju kao efikasno rešenje tadašnjeg problema, na kraju sam je izbegao i opet se izlečio. A radioterapija steriliše, tako da je malo falilo da imam to za posledicu iako nije bilo apsolutno nikakve potrebe.

5. E samo jedna stvar na ovo Bohorovo odozgo. Svaka ti čast brate, ali svaka.

P.S. Ako zafali novaca nemoj da sviraš kurcu sa kreditima kad može nas nekoliko da se skupi, što se mene tiče ne moraš ni da vratiš, bar znam da sam pare dao za nešto zbog čega ću imati bolje mišljenje o sebi, tj. nisu pare za neko sranje otišle već za spas jednog života. To nema cenu.

6. Mora tako Šnajdere.
    Sad sam pričao sa Penzionerom, uputio me je šta i kako tj u kom pravcu da idem. I jebeno znamo 30 zajedničkih ljudi. Neverovatno.
    Valjda će biti ok sve mu jebem

7. Imam i ja neke pare sa strane, javi.

8. Ne znam koliko je od pomoći, budući da si rekao da od operacije nema ništa ali pročitaj ovaj tekst.

http://www.vma.mod.gov.rs/sr-lat/vesti/operacija-karcinoma-plucnog-vrha-dartavelovim-pristupom-na-vma#.VSMLcH83GUk

Nadam se da će se na kraju sve dobro završiti, ako kojim slučajem nađem neki način da pomognem javljam.

9. Jebač presretač to je to! Ubo si poentu. To ja sad ispričah bokseru. Zemi ;-)

10. Кафа студира медицину, она учи један начин приступања болестима, њен став је сасвим нормалан за једног будућег лекара. Међутим, још је млада да би разумела много тога везано за фармацеутску мафију о којој Борко прича. Постаће лекар и сама ће макар једном доћи у ситуацију да вага између лека који преписују старији лекари, по препорукама Светске Здравствене Организације, и лека за који она мисли да је најбољи.

Наравно да фармацеутској мафији није у интересу да људи живе већ да умиру, а све због контроле броја људи на Земљи. То није теорија завере већ завера на делу. Немам времена да се расправљам са будалама који верују да је глобализација нешто добро, да фармацеутска мафија не постоји и да не ради против човечанства. Лекови служе да да примире неко жариште, да одржавају "ситуацију стабилном", да одлажу смрт, да човек буде зависан од лекова и да се никад не излечи. Богати ће давати гомилу новца да би одлагали смрт, сиротиња ће умирати. Зато правилна исхрана и сви ти природни мелеми као додаци исхрани су најбољи лек.

Имао сам ту несрећу да посећујем онкологију и јебеш ми све, никад се бескорисније у животу нисам осећао док сам примао дозу карбо-платинума у вену. Имаш осећај као да си неки крш од аутомобила коме раде генералку мотора или му мењају делове које је захватила корозија. Оно што Енеми прича за лекаре је тачно. Гурни им коју количину шуштеће валуте има да се кидају око тебе. Овако те третирају као месар комад јагњећег бута.

Што се тиче депресије, нема тог човека који може да ти помогне ако ти сам себи не помогнеш. Може 100 људи да буде око тебе, ако ти сам у глави ниси способан да се носиш са датом ситуацијом и немаш жељу да ти буде боље, нико не може да ти помогне. Али с друге стране човек уме да буде тешка животиња и да издржи нешто што ни сам није знао да може.

Хемиотерапија потпуно уништава имунитет. Уништава ћелија рака, али имунитет слаби. Зрачење, хвала Богу, не знам шта је и не желим да икад сазнам како изгледа, али свако ко мисли да се може без алтерантивне медицине у борби против рака, није у праву.

11. Овако те третирају као месар комад јагњећег бута.

Ne lupaj - mesar takav komad tretira sa dužnim, bezmalo religioznim, poštovanjem.

12. Мој брат има рак дебелог црева(оперисао тумор), користио је семенке кајсије (од 7 до 20 дневно, како му дуне), соду бикарбону, воћне сокове од свежег воћа, сок од шаргарепе, шетао, редовно сам му испирао мозак неким нормалним причама да не клоне психички јер је песимиста жешћи. На последњем скенеру му били добри налази, ојачао је, почео да враћа килажу, добро да се креће, могао сам до града и све док није скоро почео с неком превентивном хемотерапијом, мада рекао му један од доктора да може и да је заобиђе јер му добри налази, рекао сам му и ја да ценим да није довољно јак ни психички, ни физички да поднесе али почео је и за кратко време га урнисала начисто па сад лежи у болници и прима инфузију и изгледа ко да је мучен у логору. Не знам шта је од наведених ствари(мислим на ове пре хемотерапије) колико помогло али ето, после тога испоставило се да је имао добре налазе. Нагласићу и ја да је психа ту много битна, покушавај да удаљиш било какве енергетске вампире што даље од те особе. Разматрамо још да пробамо и гравиолу и ако набавимо негде тај канабис.

13. Jebo vas patak, tačno sam znao da ćete krenuti da se raspravljate o farmaceutskoj mafiji.

Evo novih saznanja, godinu dana od prošlog posta.

Još uvek ne sumnjam u dejstvo ulja, ali mu ono definitivno nije ubilo sve maligne ćelije. Na poslednjim pregledima imao je neke rezultate koji nisu u granicama normale (npr povišen nivo leukocita, povišen hemoglobin i tako neke stvari). Ima 15ak tih stavki koje mu doktori kontrolišu i na fazon 10 su mu dobri rezultati, a na ostalih 5 variraju van dozvoljenih granica, što može, a i ne mora da ukazuje na prisustvo kancerogenih ćelija.

U svakom slučaju, on se oseća dobro, nema nikakvih komplikacija uopšte, bar koliko on može da primeti, ali i dalje koristi ulje tri puta dnevno. Čak je i svom doktoru pre mesec dana rekao da koristi kanabis i da nema nameru da se više ikada vrati na lekove i doca je samo afirmativno klimnuo glavom. A da, bio je prestao da koristi ulje na mesec dana, ali se onda istripovao da je osetio kako mu raste neka žlezda na vratu, pa se ponovo vratio konzumiranju. Namerava u skorije vreme da prestane opet.
    Naravno uz sve to se i pridržava ove zdrave ishrane što ste pomenuli

Naravno, jako je bitan kvalitet kanabisa. Vidim da pominjete nešto za Sloveniju, pa samo to proverite, da vam ne uvaljaju neki krš i ne učine stvar lošijom nego što jeste.

E da, treba i psihički izdržati sve to vreme nadrogiran, malo ga to ubija u pojam, jer ima nekad periode potpunog rastrojstva, radi nešto nesvesno, pa se posle toga ni ne seća ili ga kanabis spusti toliko da mu dođe da legne na pod tramvaja i tu zaspi.

Ja probao par puta, nije loš osećaj, diže ti raspoloženje lepo, ali te posle sat-dva totalno obori i zaspiš k'o mala maca. A u toku seksa ti se čini da do sutra možeš da jebeš ili da budeš jeban pa vi vidite da li je ovo patišpanj ili ne, potpuno je prikladno da ga ubacim na kraju ovakvog teksta

14. osecam se slabo dok citam ovu temu lol, ne mogu da stisnem saku

15. 6 ciklusa hemioterapija + 18 ciklusa zračenja. Preterao sam preko glave sve živo. Od jebenog opadanja kose posle 15 . dana adrijablastina pa do urlanja od bolova po 3 dana... Аli i u trenutku kada sam se raspadao ja nikada nisam odustao. Čekao sam da sve prođe. Ni sekunde nisam pomislio da je došao kraj. Znao sam da kao oficir odlazim u penziju sa rakom i samo sam čekao taj trenutak. Čekao sam da preuzmem ponovo svoj život. Novi život. 10 godina živim fantastično. Plaćen sam a ne radim. Imam svo vreme ovog sveta da sebi uredim život. Uživam u detetu i porodici. Uživam u hobiju. Uživam i sa vama svima na Vukajliji već 6 godina gotovo svakodnevno. Da li bi mi bilo krivo da sutra umrem? Ne-jer već 10 godina živim svoj san. Neko svoj san ne živi ni jrdan dan. Dokle ću tako-nije bitno. Bitno da sam zadovoljan. Ja nemam lek protiv raka, al znam kako je lep život posle raka. Neko plati na mostu, neko na ćupriji...

16. Jebo vas patak, tačno sam znao da ćete krenuti da se raspravljate o farmaceutskoj mafiji.

bas sam mislio da da saopstim da je merenje virtuelne intelektualne kite potpuno nepotrebno na ovoj temi nego cekao da krene da preliva da ne dodajem spema sto sam upravo sada uradio ali jbg

Ne spemujte ljudi-ako imate nesto pametno da predlozite ili posavetujte samo napred ali ako hocete da nam demonstrirate koliko ste inteligentni i poznajete svetske zavere mrs u kurac

17. Псето, зар ти негираш да су ламинати свуда?
    Не, шалу на страну, много тога ме је натерало да не верујем превише званичној медицини, а поготово имам резерву према лекарима јер се сећам да је један имао превише лежеран приступ (ваљда да ме примири), други (који је ме је лечио и открио тумор) је поприлично савесно радио свој посао јер му је жена давно умрла од рака (а имао сам срећу да познаје моје родитеље), а трећи ми је 'ладно рекао да могу да умрем, да ће тумор да се шири и на друге делове тела, да се спремим за зрачење, да се спремим за могући смртни исход, иако је тумор био бенигни како је после показао патохистолошки налаз. Четврти је више покушавао да изиграва психијатра не обазирући се довољно на случај за који је специјализирао, а у вези болести ми је само рекао следеће: "Дечко, имао си много среће што ти је ово откривено у најјранијој могућој фази."

Хемиотреапија делује још две године по завршетку последњег циклуса, а 7 година је неки критичан период кад се морају стално (на сваких 6 месеци максимум) радити тестови тумор маркера. Ја сам осећао велику слабост дуго после тога као да сам имао мононуклеозу. И тек кад сам почео више да користим ствари које се сматрају алтернативном медицином, почео сам да се осећам боље.

При лечењу карцинома плућа за сада знам да је ефикасна комбинација ђумбира и меда (два корена свежег ђумбира и кило меда) и чај од корена (не од листа) маслачка. За рак дебелог црева је најбоља алоја вера, али је добра за заштиту органзима после хемиотерапије невезано за врсту карцинома. Сребро (у виду сребрне воде) је такође добар и најјачи антиоксиданс.

18. aman, ljudi, manite se izlečenja kombuhom i aloje verom....

19. Fendere, al' si mu ga dao po Slađani Velkov. Šta je sledeće, MMS?

20. Nadam se da ce uspesno izaci iz predstojece borbe.

Stric ima na glasnim zicama, ide na zracenja i standardno ulje od marihuane. Samo znam da svercuje iz Nemacke, kazu da je ovo nase razredjeno i nije dobro.

Mozda i neka alternativa, da se procit poput ovog:
    http://www.prirodnamedicina.org/knjige/Ricard_Sulc--Lecenje_neizlecivih_bolesti.pdf

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.