Karcinom sve mu jebem mrtvo

1. Pa pazi, nije nerealno ni da ovde nađe bar kontakt preko koga može bar da pokuša, ako ne i da nabavi to ulje, ako mu je već ono cilj.

Konačan lek svakako da ne može dobiti, jer ga ni lekari nemaju

2. E to ulje od kanabisa kosta 400eur 1 decilitar. Da znam od koga se to nabaljva, javio bih Bokseru, al ne znam. Znam jos i da meso hrani celije tumora, i da ga treba izbegavati.

Neko je ovde napisao da skuvano povrce nema efekat jer tako izgubi vitamine. To je jedna od vecih gluposti koje sam cuo.

I naslov teme sam procitao kao ,,Kurcinom sve mu jebem mrtvo".

3. Остајем при томе да су мед и ђумбир одлична ствар за детоксикацију организма. Не знам да ли је то можда плацебо ефекат, али ја се јесам боље осећао.

То је једна ствар, а друго је ово испод.

При лечењу карцинома плућа за сада знам да је ефикасна комбинација ђумбира и меда (два корена свежег ђумбира и кило меда) и чај од корена (не од листа) маслачка.

Наводи на погрешан закључак.

Ајде да кажемо да сам се ја као лаик (и неко ко је навикнут на чињеницу да свашта може да прочита у твојим постовим) залетео, али и Космополита те је схватила тако, а она је медицински радник.

4. To šta hrani ćelije tumora, kada je hrana u pitanju, treba prepustiti lekarima da utvrde.

Moguće je da određene vrste mesa ne idu u prilog određenim tipovima karcinoma (crveno meso i rak želuca npr), ali pitanje je šta je prioritet bolesnika, jer ta skala kvalitet života - izlečenje nije nikako pravolinijska. Previše odricanja bez preke potrebe može imati jako negativan efekat na psihu.

A svakako stoji da treba izbegavati rizično ponašanje, u prvom redu cigarete, to je već druga priča.

Juhore, zna li se koji tip tumora u pitanju?

5. To šta hrani ćelije tumora, kada je hrana u pitanju, treba prepustiti lekarima da utvrde.

Lekari su rekli ovom momku da ne jede crveno i da izbegava i belo meso.

6. Meni su rekli da izbegavam svinjetinu i mesne prerađevine. Mada lično mislim da meso zavisi od toga čime je živuljka hranjena. Kao zdravo belo meso od instant pileta koje je za mesec dana dostiglo težinu za klanje?!? Aha, hoće to...

7. Па наравно да није. Само органски гајене животиње имају здраво месо.

А опет морам да се вратим на причу о меду и ђумбиру. Наравно да они неће имати ефекта ако имаш рак плућа, а настављаш да пушиш или имаш рак дебелог црева, а цепаш пржену сланину. Исхрана базирана на пресној храни и храни органског порекла може да буде пресудна кад је опоравак у питању. А ови медикаменти који су овде споменути само убрзавају опоравак. Лекови могу да зауставе ширење болести, али храна и додаци исхрани највише лече и опорављају.

Нажалост, здрава храна је луксуз, а стрес како можда и пресудни фактор је немогуће заобићи, једино да се повучеш на неку планину да чуваш стоку и да се изолујеш од остатка света. Оно што ми је сваки лекар рекао после хемиотерапије да морам максимално да смањим стрес. А како? Стрес на послу је неизбежан јер је све неизвесно: данас имаш сутра немаш посао; данас примиш плату, па ко зна кад ће опет. Стрес у породици је неизбежан, никад се не зна да ли ће некоме да искрсну неки велики проблеми.

8. Ja sam u penziji pa je smanjen stres od posla , sve dok ti ne smanje penziju 10% odnosno dok od nje može da se živi iole normalno. To za šumu i organsku proizvodnju jeste lek za sve u životu. Nažalost treba skupiti muda i krenuti u sve to. Potreban ti je novac za početni kapital i dosta znanja o poljoprivredi odnosno hranjivim i lekovitim biljkama. I treba da budeš svestan da ako tu uđeš sam ili s užom porodicom- nema odmora.Moraš biti rob tome. Zimi možeš malo da iskuliraš. Samo neka komuna koja bi se napravila gde bi svi tako razmišljali bi ti omogućila povremeni odmor. A da bi se tako nešto napravilo, u komuni , potrebni su ti zdravi ljudi(mentalno) i fizički. Sve to može i povrh svega da pređe u oblik sektaštva a to je pogubno. Dovoljno je jedna budala da to sve rasturi. Dakle postoje rizici. Zavisi šta hoćeš. Zdraviji put je teži. Biraš sam.

9. Наравно да они неће имати ефекта ако имаш рак плућа, а настављаш да пушиш или имаш рак дебелог црева, а цепаш пржену сланину.

Evo, procitajte jos jednom, pa se opet pitajte zasto je sajt toliko propao. PRE 10 SATI covek pisao o przenoj slanini u negativnom kontekstu, i ne samo da mu post nije obrisan, a on trajno banovan, vec je potpuno izostala reakcija nadleznih organa. Sta je sledece, slavicemo silovanje i pedofiliju na sajtu?!? IMA LI KRAJA OVOM PROPADANJU?!

10. RASNI JE
    Ja sam znao coveka koji je imao mnogo para, ali iz principa nije hteo da daje doktorima. Na kraju je umro.
    Moras sto vise para dati doktorima.

11. Kome treba ovo ulje neka mi se obrati, nasao sam coveka koji to proizvodi.

Iz medicinskih razloga, ko ima drogoske ambicije nek se jebe.

To je i jedan od razloga zbog kojeg je boh otvorio temu tako da je tema ispunila svoju svrhu, dobio je i par saveta sto ovde sto u pvt tako da aj modovi zakljucavajte ovo da debili ne demonstriraju svoj debilizam i da dezurni pljuvaci ne puse vise kurac.

12. ако бохор хоће да се закључа, закључаћемо.

13. Evo, procitajte jos jednom, pa se opet pitajte zasto je sajt toliko propao. PRE 10 SATI covek pisao o przenoj slanini u negativnom kontekstu,

А откад је то пожељно да људи са болестима дигестивног тракта једну пржену храну?

14. Evo o cemu pricam

15. hahaha jebem ti ćivot.... upravo sam i ja o ovome pričao kada sam rekao da je ovo sve osim mesta gde treba da traži bilo kakav savet i pomoć

16. Псето, ако је одбиј са теме. Дошли сте неколицина вас овде да једете говна и да само појебавате и мислите да сте паметнији само зато што немате шта да кажете. Нисте имали прилику да се срећете са канцером, зато нисте меродавни да причате било шта. И уопште ми Џери није јасан шта је хтео да каже својим постом. Нигде у ранијим постовима нисам спомињао пржену сланину, а он је нашао да паметује.

17. fendere mislim da se zajebavao za slaninu , relax tebreks

18. Fender dinsta slinu.

19. Псето, ако је одбиј са теме. Дошли сте неколицина вас овде да једете говна и да само појебавате и мислите да сте паметнији само зато што немате шта да кажете. Нисте имали прилику да се срећете са канцером, зато нисте меродавни да причате било шта. И уопште ми Џери није јасан шта је хтео да каже својим постом. Нигде у ранијим постовима нисам спомињао пржену сланину, а он је нашао да паметује.

Ja jedem govna? Pa ko ovde piše o uticaju sode bikarbone na sopstvenu želudačnu kiselinu? I ko se raspravlja sa kafom o farmaceutskoj mafiji? Ne spemuj više temu debilčino i ne koristi svaku temu za pokušaje da ispadneš pametan i demonstraciju toga kako napisati 10k karaktera i ne reći ništa.

Evo rođeni, izvoli temu pa udri seri, jedi govna, lupetaj, filozofiraj i izvodi zaključke: http://vukajlija.com/forum/teme/66473-da-li-fender-stratokaster-jede-govna

20. Ало, билмезу, ја сам писао о соди бикарбони иако није везана директно за крцином, али сам је навео као јефтиније и ефикаснијем средству од нпр. Ранисана. А и што теби смета прича о фармацеутској мафији? Шта мислиш да су сви лекови који се увозе у Србију исправни? Е, будало једна, ти ћеш некога да назваш дебилом, а верујеш у исправност свега што видиш и купујеш и да не постоји никаква скривена намера код људи који увозе све и свашта и производе лекове.

И нека пишем 10 хиљада карактера, не спемујем тему него такви билмези са Интернет мудима знају само да прозивају неког ко напише нешто на шта нема валидан контраагрумент. Свака моја реч јесте на месту. Е, сад је не могу да те вежем за комп и да терам да читаш, али не можеш ни ти да ме осораваш. Зато одбиј са теме јер си дебилчина која овде упада као падобранац да би срала по теми, а не ја.