Karcinom sve mu jebem mrtvo

1. Gledao sam mnoge koji su se krljali kojekakvim prirodnim stvarčicama pa su prošli po principu neki ćete da umrete a neki ćemo da preživimo.

A koliko oprezni treba da budete reći ću vam sledeći primer. Sopstveni.
    1. Preko prijatelja me kontaktira jedan lik. Ladno mi ponudi sastanak i bezobrazno mi predloži lovu+procenat da idem s njim na promocije i pričam kako sam se izlečio njegovim melemima. Odjebo dam prijatelja a ovu džukelu prevarantsku mi je žao što nisam istukao pa odveo u policiju. Kulturno sam odbio a i dan danas žalim što ga nisam prijavio.
    2. Jedna kompanija mi je ponudila da za platu reklamiram njihov čaj u novinama s tim da ne moram da kažem da sam se od njega izlečio al da kažem da mi pomaže posle... I to sam odbio. Gade mi se... Mada ove nisam mogao da tužim i izbijem. A sad na netu svako svašta piše. Dakle igramo se s životima ljudi a neki debelo zarade. BUDITE OPREZNI. SAMO S ONIMA KOJIMA JE POMOGLO DIREKTNO RAZGOVARAJTE. I TO ZA VAŠ TIP RAKA. MNOGO ZAVISI KOJI TIP IMATE.

2. jebac_presretac*

Нисам га дао по Слађани Велков, само препричавам лично искуство. Мед са водом наштину и сребрна вода пре јела ми јесу помогли да се осећам боље. Сода бикарбона ми је решила проблем киселине боље него Ранисан. А ако неко мисли да хемиотерапија и зрачења ојачавају имунитет, да правилна исхрана и лековито биље не помажу, његова/њена ствар.

3. Fendere pre zračenja doktori sa ciljem obaraju imunitet da bi zračenje bilo što uspešnije. I ako se već odluči zračenje treba pustiti imunitet da padne. Ništa više ne treba unositi vitamina nego obično jer se stvara kontra efekat.
    Posle zračenja je već druga priča. Pišite ovde i diskutujte slobodno, sve ja čitam i kad ne pišem

4. Keva koja uglavnom internetuje po sajtovima sa zdravom hranom i prešla na onu sirovu hranu skoro naletela na članak da čaj od maslačka ubija rak.E sad za koji i koliko je to tačno stvarno nemam pojma.

5. При лечењу карцинома плућа за сада знам да је ефикасна комбинација ђумбира и меда (два корена свежег ђумбира и кило меда) и чај од корена (не од листа) маслачка.

Нисам га дао по Слађани Велков, само препричавам лично искуство. Мед са водом наштину и сребрна вода пре јела ми јесу помогли да се осећам боље. Сода бикарбона ми је решила проблем киселине боље него Ранисан.

Фендере, од чега те је излечио мед и сребрна вода? И какве везе има твоја киселина са овом темом?

6. Сад сам прочитао цео пост. Човек ладно тврди да се излечио од рака користећи мед и ђумбир.

7. Polako dečkonje igramo se sa nečijim životima. Bacite konkretnu dijagnozu. Pravimo razliku između čuo sam i koristio sam. Znači ako si se izlečio navedi dijagnozu. Mač sa dve oštrice je to.Ako kreneš s hemioterapijama i zračenjem OBAVEZNO je konsultovati lekara jer možete napraviti teško stanje s fatalnim posledicama.Ako kreneš s alternativom sam svoj majstor...

8. Хемотерапија и спремност јурења онколога цео живот са редовним контролома. Користиш благодети модерне медицине до крањег маскимума колико имаш могућности док се бориш против ракчине.
    Алтернативна медицина слабо ту шта има, осим пар ствари које могу да ублаже ефекте од превеликог хемотерапијања на тело (мислим да уље канабиса ту добро ради).

9. Bivša koleginica sa posla je imala Hočkinov limfom ispod grudne kosti, koji je bio veličine pesnice.
    Dobila je naravno hemoterapiju, mislim nekih 16 terapija ako se ne varam, na svake 2 nedelje. Posle terapija po pet dana nije znala za sebe, od mučnina, malakalosti i ostalog.
    Paralelno sa tim se raspitivala i o alternativnim načinima lečenja. Naravno, kompletno je promenila ishranu, kako bar sa te strane ne bi dodatno trovala organizam.
    Po receptu sa neta, momak joj je napravio ulje od kanabisa. Uzimala je u početku 2 puta dnevno, a kasnije 3 puta (mislim da doza ide od veličine zrna pirinča, pa se postepeno povećava).
    Poslednju polovinu hemoterapije (poslednjih 8) je odbila da primi, nastavila je samo sa uljem 3 puta dnevno, i hvala Bogu, početkom godine na skeneru se pokazalo da nema više ničega malignog. Borba trajala nekih godinu dana, pre neki dan se vratila i na posao.

10. Čitao sam od početka temu i dugo razmišljao da li išta da napišem... vidim da su ovde lekari, kao doduše i svugde drugde, popljuvani skroz, naravno većinom njihovom sopstvenom krivicom… ja sam ipak tek svršeni student i vukajlijaš ;) pa odlučio da napišem nešto.
    Alternativnu medicinu nikada nisam proučavao, na početku studija apsolutno i nepriznavao, međutim vremenom sam uvideo sa strane, da korisnih efekata ima… bar po navodima određenih pacijenata… ali, veliko ALI… kada dajete preporuke, imajte u vidu, određene supstance delotvorne prema određenoj tumorskoj ćeliji mogu biti apsolutno nedelotvorne prema drugim tipovima, čak efekti mogu biti i kontraproduktivni. Svi koji pišete o lekovitim svojstvima, navedite organe, tipove tumora i po mogućstvu patohistološku klasifikaciju. Vidim da je neko gore spomenuo terapiju Adriablastinom, verovatno se radilo o nekom obliku leukemije ili limfomu (verovatno Hodgkin, koji ima mnogo bolju prognozu)… I jedan i drugi oblik maligniteta su apsolutno izlečivi adekvatnom hemio- ili polihemio-radio-terapijom ukoliko budu dijagnostikovani na vreme, sa druge strane, karcinom pluća koji nije operabilan, nikada nije izlečiv… to ne znači da će ishod odmah biti letalan… ponovo, odgovor na terapiju je dosta individualan, život se sa zadovoljavajućim kvalitetom (što je najbitnije), može produžiti do 5 nekada i mnogo više godina (mislim na Ca pluća). Najveći problem sa njim jesu metastaze koje su prisutne u trenutku dijagnoze kod više od polovine pacijenata… one očas odnesu… nažalost i sam sam u porodici imao slučaj.

Probajte sve što se pokazalo delotvornim za određene vrste tumora. Ulje kanabisa ne osporavam, naprotiv smatram da će tek buduće studije sa njim doneti značajan napredak u lečenju, sa druge strane budimo realni, ne može ono ni biti lek za sve... zato samo PRECIZIRAJTE gde pomaže kada pišete o pozitivnim efektima...

11. Сад сам прочитао цео пост. Човек ладно тврди да се излечио од рака користећи мед и ђумбир.

Ајде, мајмуне, одјеби! Врати се назад па прочитај мој пост, будало безобразна, нигде нисам спомињао излечење уз помоћ ових ствари, већ да лекови нису увек савршени и да одређене ствари помажу код оправка. Терај се, идиоте, овде си дошао да прозиваш. Да си има ти несрећу да сретенш са оваквим стварима видео бих да ли би онда некоме нешто овде срао по форуму!

12. При лечењу карцинома плућа за сада знам да је ефикасна комбинација ђумбира и меда (два корена свежег ђумбира и кило меда) и чај од корена (не од листа) маслачка.

Не знам шта је горе, да си толико докон и луд да тролујеш и измишљаш на оваквим темама или си стварно глуп ко точак и ниси свестан шта пишеш.

13. При лечењу карцинома плућа за сада знам да је ефикасна комбинација ђумбира и меда (два корена свежег ђумбира и кило меда) и чај од корена (не од листа) маслачка.
    Не знам шта је горе, да си толико докон и луд да тролујеш и измишљаш на оваквим темама или си стварно глуп ко точак и ниси свестан шта пишеш.

Ljudi tema je specifična, izbegnite suvišne replike i prepucavanja, drug ima realan problem. Evo opet prost primer i pitanja koja slede za njim... Ukoliko navodite da je određeni preparat efikasan, navedite ako možete u čemu je efikasan, npr. smanjuje tumorsku masu, smanjuje brzinu progresije, otklanja simptome, otklanja bol, mučninu, apsolutno uništava tumorske ćelije itd., da ne bude samo rekla-kazala... tipa, znam druga od jednog druga pa njegovom drugu... i bez zavlačenja.

14. Да је прецизирао и написао нешто што не личи на глупост, не бих му реч написао. Сигуран сам да ће неки број људи у наредним годинама изгуглати између разних других и ову тему у потрази за мишљењима и стварно би било кул да не пишете ствари које ће људе наводити на погрешне закључке.

15. Dobro bre Bokser, jel mora ovde? ne razumem zašto, pored svih fejsbuka i pičkimaterina - GDE SIGURNO IMAŠ VIŠE PRIJATELJA I MOŽEŠ DA PRIVUČEŠ VIŠE PAŽNJE KOJA TI JE POTREBNA da ovo rešiš ako možeš? Mislim ok bile poplavve pa su ljudi tražili za druge pomoc... Ali ovo je nešto za šta nećeš naći pomoć na vukajliji...
    Nemoj pogrešno da me shvatiš ali nećeš ovde naći pomoći tom nekome. Niti ćeš ga usrećiti. Samo ćeš navući gomilu kretena da se raspravljaju oko sistematike lečenja, odnosno navući gomilu patetike i sranja. Kapiram da si se potresao, ali mislim da stvarno možeš mnogo više koristi da izvučeš na drugim sajtovima i portalima. Na kraju krajeva, kapiram da više ljudi znaš uživo nego ovde? Nemoj pogrešno da me skapiraš. Imalo je ovde rak par članova, a jedan je koliko znam i umro - pa su opet ovde tražili neku pozitivu i neki je još uvek traže. Nadam se da će biti ok sve.

16. Стеван

Не, него си ти дошао по ко зна који пут да истерујеш неку само теби знану правду и да просипаш памет. Откуд ти можеш да знаш уместо мене шта мени лично одговара и прија? После хемиотерапије је организам слаб. Две године се осећају последице јер се хемикалије толико задржавају у организму. Ја сам прошао две у размаку од месец дана па сам осећао слабост после тога, убризгаван ми је прво лек против мучнине, а могу да замислим како је људима који пролазе кроз тортуру од 5 доза недељно. Наравно да мораш користиш природне антиоксидансе за јачање организма. Да, мед и вода наштину и сребрна вода пре јела су ми били одличан ДОДАТАК исхрани, а не замена за оброк или за лек. И мора да се максимално промени начин исхране у зависности од врста тумора. Нпр. човек који има рак дебелог црева сигурно не сме ни у лудилу да једе црвено месо, а пожељно је да користи било коју намирницу која ефикасно чисти зидове црева. Остајем при томе да су мед и ђумбир одлична ствар за детоксикацију организма. Не знам да ли је то можда плацебо ефекат, али ја се јесам боље осећао.

И не бојкотујем ја лекаре. Треба наићи на нормалног човека. Летос кад сам имао проблема са кочењем тела, отишао сам код неуролога. Поразговарао са њим, рекао ми је да имам нападе панике, да је дошло до благог укљештења вратних пршљенова, да је све то последица стреса. Испричао сам му шта ми се десило, човек је само рекао да више не мислим о томе јер је у мом случају излечење било потпуно да се не цимам на свако жигање тела, преписао ми лекове и рекао какве вежбе за кичму да радим. Нисам ишао код надрилекара да ме масирају неким њиховим препаратима него сам отишао код неуролога.

17. Stvarno je tema za Vukajliju, prepunu sto onkologa, sto drugih strucnjaka za izlecenje alternativnom medicinom. Pri tom ju je otvorio sa "E STO SAM SE SMORIO", maltene vaznije njegovo raspolozenje od bolesnika koji umire.
    Da si zaista hteo da pomognes, pretrazio bi najpre ceo internet, a ne bi potrcao ovde da se pozalis kako je tebi tesko jer neko "tebi blizak" ima kancer. Attention whore at its finest.

18. Pa dobro, čovek je tražio bilo kakvo iskustvo, savet, priču i to je i dobio u nekoliko komentara. Svakako da ne može očekivati da mu ovde ljudi sad daju tačan lek. A verujem i da je kontaktirao i ljude preko fejbuka.

Ali slažem se da nema potrebe ovde da se raspravlja o farmaceutskoj mafiji i da se ulazi u neke besmilene rasprave, ali hej ovo je vukajlija

19. Na forumu ucestvuje plafon 200 ljudi, dakle nedovoljno ni za neku anketu, a kamoli za nesto tako ozbiljno kao sto je kancer.

20. Svakako da ne može očekivati da mu ovde ljudi sad daju tačan lek.

Pa naravno. I šta je onda poenta? Da se bezveze širi negativna energija i patetika. Svesno ili nesvesno guši stvarno tako neka tema iz razloga koje sam naveo. A može stvarno da nađe korisne informacije na milion drugih mesta. Gubi vreme ovde svakako.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.