Савети новајлијама

1. Obavezna je upotreba naših slova (š, ć, č, ...) Zabranjena je upotreba "ošišane" latinice ili dvoslovne zamene za naša slova "sh", "ch", "tj" i sl.

Zabranjeno je pisanje čitavog izraza, definicije ili primera velikim slovima (caps lock).

Zabranjeno je ubacivanje smajlija.

Definicija se briše ako već postoji slična ili ako moderator proceni da nije dovoljno kvalitetna, što je, čini mi se, slučaj sa tvojim.

2. to mi kazi majstore,ispostujem ja pravila ,znaci nije dovoljno dobra,to mi kazi.
    ma koji moj nije dobra.

3. Prestanite sa pisanjem definicija-viceva. Za viceve imate temu na forumu. Aman...

4. Ritchie , SVE POHVALE!

5. Ричи, задовољан сам твојим трудом. :))

6. Ne promovisati svoje definicije na četu. Doduše ovo rade i stariji članovi, ali da je bogotac - opet je iritantno, pederski i tak'.

7. gde je tema za raznorazna pitanja???
    krajnje je vreme da se napravi pretrazivac foruma!

8. Мојне добјављујете ПВТ са Царом.

Мојне да будете другар Цари.

Мојне да не лајкујете Страју са 100 налога.

Мојне да дефинишете сленг него нека говна, то сад пролази.

Пљујте по Абраксусу и Мотици.

Пишајте по Данкану.

Не постујте ништа ружно о гејевима на теми "Геј је океј".

Лижите гузице за плус.

Идите на окупљања што чешће.

Мрзите Војводу Шешеља.

Овај рецепат гарантира топ 100 у року од 50 дана. Ако не успе ја сечем оба курца.

9. И никако, ма ни у лудилу, немојте да навијате за Евертон. То кака!

10. i odite dankanu na profajl i na svaku defku mu stavite komentar : DANKANE CARE KUPI NAM CIGARE

11. Јеботе, и даље не капирам како се цитира. Нисам новајлија, али користим форум тек 2 дана... ПОМАГАЈТЕ!

12. velikim slovima napišeš citat, onda tekst koji hoćeš da citiraš, i na kraju tatic
    CITATdakle ovakoTATI(samo bez ovog razmaka ovde)C

13. velikim slovima napišeš citat, onda tekst koji hoćeš da citiraš, i na kraju tatic
    CITATdakle ovakoTATI(samo bez ovog razmaka ovde)C

Хвала

14. I da dodam na ovo Dankanovo, Nemoj da si stefankostić i otiđi na mogshin profil, pročitaj sve definicije i daj plus.

15. Perite ruke,cak i ako hoce bez budi gospodin stavi kondom...

16. Ritchie svaka čast na video ali brate usraše ove sugestije izbaci mi stefan kostića dokle više

17. Хвала

Inače da dam i ja savet novajlijama, neke izraze možete pronaći u romanima koji imaju pojmovnik na kraju npr. Na Drini ćuprija i slično...
    Probao sam i ja da citiram, pošto nisam znao.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.