agar.io

1. КАРО ДОБРОДОШАО МЕЂУ АГАРОВЦЕ, ОСЕЋАМ ДА СИ ВИШЕ УЗ НАС НЕГО УЗ ХАКСУ

2. Tako je. Haksovci su banovani nemam tamo šta da tražim

VUKAJLIJA AGAR STRIC MOD TEAM

3. hoće neko da opikamo čuku cirka

4. evo za banovane personalni broj:
    064 553 28 48 tu me mozhete kontaktirati u vezi detalja plana igre i sve ostalo shto vas interesuje
    morate imati na umu da samo odabrani imaju uvid u njega i da se trebate osećati privilegovano i ponosno shto imate moguchnost da poshaljete sms najvećim od najvećih
    a to sam ja
    takodje postoji opcija da prichamo preko skypa grupno, saljite imena u smsovima na gorenavedeni broj ako ste zainteresovani

5. OCE'L KO DA SE AGARUJE?

6. puši kurac sad se javljas

7. evo finalnog apdejta za izgled logoa sajta, ocene?
    http://i.imgur.com/i6ekXiZ.jpg
    ako dobro prodje kacim na temu za poboljšanje sajta da vidimo reakcije koje ce sigurno biti jako pozitivne

8. sta oces, sad sam seo kuci za komp, neko i radi, nisu svi dzabolebarosi.

9. jebiga ja sad moram da se latim knjige
    mozda onda oko 9ke pa nadalje, ako ti odgovara? ako ti ne odgovara slobodno kaži, ja sam otvoren čovek otvoren za saradnju. kada bi vam odgovaralo da se sutra nadjemo i da li je zelenjak u opticaju. ja cu biti sa zbirkom iz mate u ruci i krstom oko vrata i crnoj majici. kada bi se mogla izvrshii primopredaja-ja vama 100 malih tajni velikih majstora agara u pisanoj formi- vi meni novac. 10 evra jel tako? sve po dogovoru. srdachan pozdrav

10. naravno, zato sam ja tu da vam pomognem. uz treću ediciju udžbenika besplatno dobijate i jastuke za zadnicu koji crlo lako prijanjaju uz guzice najrazličitijih tipova, obima i mase.

11. siguran sam da će vaš skil drastično da se razvije i da ćete moći da se hvalite na poslu kako ste pojebali turke. srdachno, vash prosechni

12. p.s. cena je fixsna a dodatna savetovalishta mozhete potrazhiti u jednoj zgradi u zemunu (edit:gde će vas dochekati nasmejano lice nashih promoterki koje su jako ljubazne sa ljudima pa čak i bugarima i madjarima i haksovcima naravno) u kojoj će se odrzhavati nastava za sve uzraste i gde ćete po promotivnoj ceni od 1400e moći da čujete masu saveta i žive reči koja će svakako da vas ojača na putu ka vrhu agar hijerarhije. takodje, u sklopu predavanja nalaze se i saveti za način reagovanja pri enormnim uspesima, kako zadrzhati velichinu lopte i ostalo

13. takodje za sve vukajlijaše postoji i mogućnost ulaska u vip grupu na fejsu- cena, prava sitnica-5e nedeljno. takodje puno dojava o mestima okupljanja turaka i ostale korisne informacije. dodatne inf inboxxx!!!

14. IMA LI NEKOG
    VOLJNOG ZA AGAR PARTIJU

15. Jok. Svi su banovani.
    Jedino smo Teebor i Ja ostali na haksu

16. evo u pvt da se dog, da te ne smraju haksovci diskrecija zagarantovana

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.